Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
tento, zatiaľ som to teda použil len raz a úspešne, čo sa mi páčilo že flaška má ešte zvlášť alobalový uzáver, takže asi to nevyschne vo flaške, možno po čiastočnom použití, ale to čo mi ostalo som rozlial do iných gáld doma a vozím teraz zasa novú flašku
TUFO tmel NEPOUŽÍVAJTE NA GALUSKY , KTORÉ MAJÚ VNÚTORNÚ LATEXOVÚ DUŠU napr. Vittoria top modely Corsa, Graphene atd , Veloflex , FMB , Dugast.
Nakoľko tento tmel obsahuje amoniak a vnútornú dušu Vám to poškodí.
Radšej použite mlieko Contnental revosealant, Schwalbe Doc Blue , Vittoria PIT STOP , Effetto Mariposa Caffelatex.
To "slobodaj".
Ak som uz nalial ten Tufo tmel do Vittoriek uz to necham tak, ci mam ho nejako aspon z casti "vyliat"?
Tufo tmel zarucene vzdy zaschne prave vtedy ked ho clovek potrebuje. Teda aspon mne... nic nepotesi viac ako opravovat defekt 50km od domu, pocas horucav na slnku a este sa pokusat palickou rozmiesat tuhy tmel. Takze klasicke mlieko na bezdusaky by sa malo kamaratit s tufami?
podla mna hej, princíp je ten istý, otázka je potom ako ten spoj bude držať z dlhodobého hladiska, ale myslím že na ten dojazd to zalepí... ak máš zodranú galdu tak si sprav experiment doma, daj mlieka a rob diery
Dnes som teda volal do "Tufa", do CZ.
Ze ten tmel uz vo Vittoria latexových galuskach nevadi, ale ze on velmi adheruje k tomu latexu a musia uz zostat stale nafukane, aby sa nedotkla a nezlepila vnutorna strana duse o seba. Lebo potom to uz mozem vyhodit.
Ale ak dostanem teda poriadny defekt mozem podla tejto teórie tiez menit galusku. Co uz, tak ich musim cim skor zodrat☺
Bikejoring, môžes prosim ta napisat kde si kupil/objednal ten maly tmel stans, cim lepis galusky ty a cim odstraňujes staru pasku, lepidlo?
Inak magic mastic nie je uz ani na stranke Vittoria. Maju Magic pro, ten sa nanasa na rafik aj na galusku a schne 24 hod.
Len ho neviem nájsť na ziadnej slovenskej stranke a postovne zo zahraničia sa kvôli tomu neoplatí.
tmel som kupoval tu v miestnom shope, či ho ešte majú netuším, bral som niekedy z jari..
starú pásku je najlepšie nahriať a postupne ťahať, používam na to teplovzdušnú pištol. mám kúpený aj ten origo čistič pásky od tufo, ale s tým mi to príde zdĺhavé
v súčastnosti už všetky galdy lepím tým magic mastikom https://www.koloshop.cz/duse,-pasky,-lepeni-lepidla-a-lepeni-370/Vittoria-Gluten-Magic-Mastik-lepidlo-na-galusky-2-x-12-ml.html
zohnať ho na sk stránkach je dosť problematické
Magic pro je klasické chemoprénové lepidlo - nekupovať.
Ok. Ten tufo odstranovac mam aj ja...
Ten magic mastik sa dava teda iba na rafik. A čím to ide potom dole z rafika ked menis galusky? Aceton?
Na ich oficialnom videu očistil acetonom aj novu galusku.
Ale nemyslel som Magic pro, take ani nie je tusim, ale Mastic pro. https://www.vittoria.com/accessories/road-accessory/mastik-pro
Este je aj Mastik one, to je klasika...
A zaujímavé ze Magic mastik na oficiálnej stranke ani nemajú...
hej iba na ráfik, ja myslím že to ani nie je nutné dávať dole a že na to môžeš dať ďalšiu vrstvu.. včera som to ale skúšal a išlo to mechanicky šúchaním prstu čiastočne dole, skúšal som aceton, ale ten už na vytvrdnuté nefunguje.
asi ten mastik pro bude náhrada za magic mastik, v princípe to vyzerá rovnako
Magic Mastik ide dole len suchou handrou, ktorou mechanicky odstrániš asi tak 90% lepidla, a to úplne bez nejakej väčšej námahy. Ak chceš dať dole zvyšok, tak veľmi rýchlo to dokončíš riedidlom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nakoľko tento tmel obsahuje amoniak a vnútornú dušu Vám to poškodí.
Radšej použite mlieko Contnental revosealant, Schwalbe Doc Blue , Vittoria PIT STOP , Effetto Mariposa Caffelatex.
To "slobodaj".
Ak som uz nalial ten Tufo tmel do Vittoriek uz to necham tak, ci mam ho nejako aspon z casti "vyliat"?
Ze ten tmel uz vo Vittoria latexových galuskach nevadi, ale ze on velmi adheruje k tomu latexu a musia uz zostat stale nafukane, aby sa nedotkla a nezlepila vnutorna strana duse o seba. Lebo potom to uz mozem vyhodit.
Ale ak dostanem teda poriadny defekt mozem podla tejto teórie tiez menit galusku. Co uz, tak ich musim cim skor zodrat☺
Inak magic mastic nie je uz ani na stranke Vittoria. Maju Magic pro, ten sa nanasa na rafik aj na galusku a schne 24 hod.
Len ho neviem nájsť na ziadnej slovenskej stranke a postovne zo zahraničia sa kvôli tomu neoplatí.
Dik.
starú pásku je najlepšie nahriať a postupne ťahať, používam na to teplovzdušnú pištol. mám kúpený aj ten origo čistič pásky od tufo, ale s tým mi to príde zdĺhavé
v súčastnosti už všetky galdy lepím tým magic mastikom https://www.koloshop.cz/duse,-pasky,-lepeni-lepidla-a-lepeni-370/Vittoria-Gluten-Magic-Mastik-lepidlo-na-galusky-2-x-12-ml.html
zohnať ho na sk stránkach je dosť problematické
Magic pro je klasické chemoprénové lepidlo - nekupovať.
Vittoria Mastik One Original lepidlo na galusky, 30 g, tuba
2,49 €
Ten magic mastik sa dava teda iba na rafik. A čím to ide potom dole z rafika ked menis galusky? Aceton?
Na ich oficialnom videu očistil acetonom aj novu galusku.
Ale nemyslel som Magic pro, take ani nie je tusim, ale Mastic pro.
https://www.vittoria.com/accessories/road-accessory/mastik-pro
Este je aj Mastik one, to je klasika...
A zaujímavé ze Magic mastik na oficiálnej stranke ani nemajú...
asi ten mastik pro bude náhrada za magic mastik, v princípe to vyzerá rovnako
Haluz je to a cela veda okolo toho:-)
A to balenie tmelu som tiez nikde take nevidel.
http://www.koloshop.sk/duse,-pasky,-lepeni-lepidla-a-lepeni-370/Vittoria-Mastik-Pro-lepidlo-na-galusky-4-x-17ml.html
Vittoria Mastik One Original lepidlo na galusky, 30 g, tuba
2,49 €