premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
V sobotu pojdem ak bude pekne pocasie na Kriznu pravdepodobne od Harmaneckej jaskyne. Ale mam dilemu, kadial dole. Ci smerom na Rybo, alebo Maly Sturec (laka ma aj ta asfaltka dole). Smerom na Rybo je vraj nejaky salas, kde su psy. Mozete mi dat info, ci tadial prejdem bez ujmy? Lebo so psami nie som velky kamarat Vdaka
Zvyknú tam mať veľké salašnícke psy, tento rok som ich tam ešte nevidel, ale po minulé roky boli vždy poctivo na reťaziach ďalej od cesty, majú aj voľne pustené psy, také nejaké pouličné zmesky, väčšinou sa len rozbrešú a občas dobiedzajú, nezaútočia. Nikdy som nemal problém ale vždy tadiaľ prechádzam s rešpektom a väčšinou koncom augusta začiatkom septembra sa salaš sťahuje, takže je možné, že tam teraz už nie je.
Ahojte chlapci, chcel by som Vas poprosit o radu. Budem 29.8. v Kopernici a chcel by som tam trosku povoziť. Buď čisto cesta, alebo cesta a maximalne nejaka horšia staršia asfaltka na crossovom bicykli. Mam aj cestny, aj cross tak by som sa podla vas rozhodol. Co som pozeral trasy tak celkom pekna trasa je ta 2556 - Kopernica, Trnava Hora, Kremnica, Kopernica. Neviem aka tam je cesta - ci cestny, ci radsej cross. Idem sam, ak by sa chcel niekto pridat budem raad. CCa od 9:30 - 15:00. Pa
petersveter87 : pravdu mas, len v sobotu idem smer Chorvatsko a pred dvoma rokmi som sa pred danou akciou jemne vyvalal. A dnes aj tak asi vyhra Laskomer chichi Cize da sa povedat nepoucitelny :D:D
Ccem ist z Lupce do Brusna cez Lubietovu po zelenej. Ako tato trasa vypada? Obcas su tie turisticke chodniky dost naprd na bike a mapu cyklotras nemam
zelená z Ľupče je šotolina, pekná hrebeňovka s výhľadmi
z Ľubietovej zelená hore pod Vysokú si pozri tie vrstevnice....
takže z Lubietovej radšej hore dedinou a doľava na Starý majer a cez dolinu Peklo do Brusna
takže z Lubietovej radšej hore dedinou a doľava na Starý majer a cez dolinu Peklo do Brusna
ja ale nechem ist do Valaskej
Mimiho trasa vypada lepsie,sice ani ta nejde cez Peklo ako pisete peklo je po zltej,toto je modra..ta modra vypada fajn,v akom je to stave ?
Mimiho trasa vypada lepsie,sice ani ta nejde cez Peklo ako pisete peklo je po zltej,toto je modra..ta modra vypada fajn,v akom je to stave ?
ten link označuje na mape Starý Majer a odtiaľ dolu po žltej do Pekla, je tam aj značená cyklotrasa
a tá modrá z Ľubietovej na Starý Majer je čistý asfalt
na tej mape ak si vpravo hore klikneš na Nastavenia, tak si tam môžeš dať zobraziť Cykloznačky
dakujem za rady typu ze po zelenej je to na biku horise ako po zltej..na presne taketo rady by som potreboval aplikaciu..pouzivam len lotus a tam toto velmi neviem zistit,kedze vidim len turisticke chodniky a farbou neoznacene cesty
Per ved sa zober a chod skumat ten link z cyklobb, to ide skor asfaltkami mi pripada, tam su siroke lesne cesty/zvaznice, mozes ist az pod hrb alebo tam pekne bludit nad brusnom, lubietovou, napriklad aj cez peklo po zltej
daj si do mobilu aspon appku mapy.cz, stiahni offline mapy ak nemas data a mozes si to priebezne sledovat na mape, nabuduce uz budes mudrejsi v terene, ked to postupne obehas
ja sa pytam hlavne preto,ze nejdem sam..ked idem sam..tak skumam a vacsinou medvede cihaju v okoli polany a bukoviny ..v takych ritiach obcas som
mathoso,ty mi radis ako dochoda skolakovi .. ja mam locus,naco mapy cz,ved podla nich su zjazdne cesty nie zjazdne..vid zelena cez driekynu do Lubietovej( v mobilnej app sa tie ikony bikov ani neukazuju) ? a samozrejme,ze ked uz nejake uzemie pobeham,tak to potom budem poznat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mapy.hiking.sk/?x=19.41276&y=48.73889&ref=permalink
http://www.cyklobb.sk/tracks/15-brusno-strelniky-salkova/
https://mapy.hiking.sk/?x=19.41276&y=48.73889&ref=permalink
Mimiho trasa vypada lepsie,sice ani ta nejde cez Peklo ako pisete
Mimiho trasa vypada lepsie,sice ani ta nejde cez Peklo ako pisete
ten link označuje na mape Starý Majer a odtiaľ dolu po žltej do Pekla, je tam aj značená cyklotrasa
a tá modrá z Ľubietovej na Starý Majer je čistý asfalt
na tej mape ak si vpravo hore klikneš na Nastavenia, tak si tam môžeš dať zobraziť Cykloznačky
daj si do mobilu aspon appku mapy.cz, stiahni offline mapy ak nemas data a mozes si to priebezne sledovat na mape, nabuduce uz budes mudrejsi v terene, ked to postupne obehas
mathoso,ty mi radis ako dochoda skolakovi .. ja mam locus,naco mapy cz,ved podla nich su zjazdne cesty nie zjazdne..vid zelena cez driekynu do Lubietovej( v mobilnej app sa tie ikony bikov ani neukazuju) ? a samozrejme,ze ked uz nejake uzemie pobeham,tak to potom budem poznat