Ten kriz ma tam zmiatol, uz viem kde Ty si fotil kusok nizsie. Ja nechodim po znackach, ja tam chodim krizom krazom, po cestach necestach, nakolko som domaci.
Pohlad sedi, ale miesto veru neviem, lebo ja som bol tiez dost vysoko. Kriz je tu: http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.33690y48.48994z14m7v36
Druha fotka fotena par metrov pod nim tiez na modrej TZT.
Modra TZT z hrebena po prvu zvaznicu je fajn, ale dalej k studnicke Jelsovka nic moc, nabuduce radsej po lesnych cestach.
Palo TT Dakujem. Mam vysvetlenie, preco nepoznam ten kriz. Tu modru TZT, po ktorej som nesiel, pretina zvaznica, vid priloha. Asi zacnem jazdit aj TZT. Moja foto je fotena blizsie k Javorovemu.
Ahojte vo štvrtok 18.5 doobeda mám v pláne ísť taký trailík z Nitrianskej Blatnice cez marhát, jalenie jamy, babicu, záhrady a Prašice. Ak sa chce niekto pridať napíšte.
Čaute chlapi,
je tu niekto kto chodieva na bike (horský) aj počas týždňa po práci (cca okolo 4-5tej) a chýba mu parťák rovnako ako mne?
Chodím asi tak 4x do týždňa, vždy o spomínanom čase a kľudne až do tmy.
Zvyčajne idem smer Podhradie, Duchonka, Nemečky atď, ale čo sa týka trasy, rád sa prispôsobím
Dnes som šiel z Tribeča dole smer na Solčany, tam je to pekné, no vraj je super zjazd aj opačným smerom a na Kovarce, ale to som nešiel, takže neviem , ale nešiel som až do Solčian, no ak neviem či tam, ale zdá sa mi že som to kedysi čítal, že by tam mal byť spravený nejaký "bike park" teda skôr asi nejaké menšie trate, jeden úsek som šiel kúsok od tej modrej v smere na Javorový vrch a doľava, tam bol spravený taký menší singlík, no nebolo to dlhé a neviem či to pokračovalo aj po prejdení zvažnice, no nejak som to ani nehľadal, šiel som potom zvažnicou smerom na Krnču
aj opačne to nie je zlé, neviem ako je to s tým chodníkom na Solčany, bola tam dosť vysoká tráva, moc ma to tade nelákalo a na Javorový sa mi tiež moc nechcelo, nie je to nejaký extra dlhý ani náročný zjazd, ale aj tak celkom pekný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x18.33690y48.48994z14m7v36
Druha fotka fotena par metrov pod nim tiez na modrej TZT.
Modra TZT z hrebena po prvu zvaznicu je fajn, ale dalej k studnicke Jelsovka nic moc, nabuduce radsej po lesnych cestach.
Tak je uplne jedno ako si to nazveš, proste chcem niekam ísť
je tu niekto kto chodieva na bike (horský) aj počas týždňa po práci (cca okolo 4-5tej) a chýba mu parťák rovnako ako mne?
Chodím asi tak 4x do týždňa, vždy o spomínanom čase a kľudne až do tmy.
Zvyčajne idem smer Podhradie, Duchonka, Nemečky atď, ale čo sa týka trasy, rád sa prispôsobím
Bol som na nej este niekedy v roku 2010-2011, mozno 2012. Skoda jej
Ale maju v lesiku pekny singel