Keď sa darí, tak sa darí. Sezóna doteraz bez úrazov ak nerátam nejaké odreniny. Tak som si dnes vyrobil modrý malíček hrubší ako palec . Veď keď som prešiel Tajpan v pohode s jedným poletom cez rajdy, tak čo také sa už len môže stať na Anakonde. Nič okrem toho, že 50 metrov pred koncom sa dobre vyj*bem . Dúfam, že len narazený a nie zlomený.
To iste ako ja. Vyzeralo to ako narazene ale nakoniec to bol riadny vyron. Uz sa to lieci niekolko mesiacov a furt boli. Ani ho uplne nevystriem. Tak sa nedaj odpalit na urazovke, ze to je narazene lebo ti potom nic nemusia dat v poistovni.
Ja som si ho trochu načal už na dovolenke vo FR a dnes dorazil. Najlepšie, že prvý krát nie na biku ale pri hádzaní si ragby lopty s chalanmi. Zajtra skočím na RTG tak uvidím, lebo len teraz som došiel domov.
pekne na ***** keby si nesiel na kontrolu, mozno by si este jazdil ale nie..lepsie to mat fixnute ako potom nejake trvale nasledky... ale tak aspon ze az po tych bike dovolenakch, takze mas odjazdene
Vlado drž sa, opatruj sa a skoro sa uzdrav.... a dúfam ze na chatu pôjdeš... nepôjdem na bajk a ostaneme spolu variť ten fajnovy gulasik ... inak, zajtra ráno som v MT.... dáme kávu?
chatu určite. aj keby som nejazdil, tak ti budem pomáhať a piť sa dá aj ľavou . zajtra sa ozvi, PN asi nejdem riešiť ale z práce nie je problém odbehnúť
pekne na ***** keby si nesiel na kontrolu, mozno by si este jazdil ale nie..lepsie to mat fixnute ako potom nejake trvale nasledky... ale tak aspon ze az po tych bike dovolenakch, takze mas odjazdene
Nejazdil. Už včera po Žiline to boloťažké sebazapretie. Každý otras bolel ako sviňa.
A ďakujem vám všetkým. Verím, že to skoro bude OK a bez následkov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nejazdil. Už včera po Žiline to boloťažké sebazapretie. Každý otras bolel ako sviňa.
A ďakujem vám všetkým. Verím, že to skoro bude OK a bez následkov
Dirtpark Drábova KVP KE:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007578254894&sk=photos&collection_token=100007578254894:2305272732:69&set=a.1896676153928308.1073741860.100007578254894&type=3