nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Akokoľvek mám ku dnešnému poňatiu profesionálnej cyklistiky výhrady, stále treba podať radikálne rozdielny výkon ako šprint k Parkinsonovi.
Až na to, že tam porazeného nebolo.😀
Ale áno. Mohol by ich pár rokov zasponzorovat.
To zase nie. Rozpočet cannondale 16mil a porazený vraj dostal 150mil.
Inak je celkom sranda počúvať nejakú metrákovú, ako je do nejakého hajzlpavúka a predstaviť si, ako by to asi vyzeralo, prípadne dopadlo. Ale neodporúčam, ak vám v horizonte 12 h hrozí sex, most probably z toho totiž bude mäkkýš
Net worth neznamená, že tie peniaze reálne vlastní. Je to iba marketingová hodnota. Na druhej strane ja som však písala o sume, ktorú dostal porazený.
http://www.cyklistikaszc.sk/sk/submenu/oznamy/na-cestne-ms-do-bergenu-mozete-cestovat-aj-prostrednictvom-leteckeho-zajazdu-z-bratislavy
Nebude tá väčšia kadencia náhodou spôsobená aj tým, že kým napr. Quintana ide v kopci 358 W /6W na kg/ vedľa neho Frome musí ísť 414 W /pri 6 W na kg/ a aby tých 414 W utiahol, ide to na ľahší prevod ? Takže idú v podstate vadľa seba ale každý do kopca s iným sklonom - Frome do ťažšieho - o 56 W.
no ja tam letim z Prahy a za letenky pre dvoch som dal 220 €
Iba cca 360mil
Minimum. Preto odisiel Oleg.
Ale mu riadne tie kotuče pískali.