Ja viem , len som už profesionálne deformovaný ... a este toto ... viem ze si z toho tam všetkého premotivovany , vsetko chces " dať " na plne gule a tak podobne ... zažil som to na mojej prvej Garde . Tak ber toto ako radu staršieho uja , skludni sa , trosku uber a vrátiš sa domov s krásnymi zážitkami , nepoškodeným bikom a hlavne zdravý ... toto su lokality kde sa dá rýchlo povyrásť , ale aj statočne zrakviť ... a ta " intergalakticka " čiapka vyzerá "kuulovo" IMHO
dobré zhodnotenie, asi sú tu všetci dokonalí jazdci, ktorí nikdy nepadajú, často sa stávajú práve pády na podobných banalitách, no nazývať kvôli tomu niekoho retardom...je to asi tiež na zamyslenie
Ja som sa väčšinou vyrúbal na úplnej *****, napr. nikdy nezabudnem ako som raz na Dubničáku pribrzdil, zároveň nabehol predným na hrbok (ktorý som nevidel a ani by som nepredpokladal, že ma stopne), to ma zastavilo a kým som stihol či chytiť rovnováhu, alebo sa pohnúť vpred, poooomalyyyy som sa skabelil na bok ako hlavný pako z rozprávky o škodlivosti SPDčiek.
tiež som mal pár podobne smiešnych pádov a myslím, že sme v tom určite viacerí , každý si asi dá pozor pri technickom kamenistom, prípadne koreňovom zjazde, no na relatívne bezpečnej zvažnici a na rovine si každý myslí, že sa mu nič nemôže stať a práve tam sa to stáva
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
* keď som padol tak mi rozdrtilo štupel z gripov... A trocha odralo koniec riaditok. Nemusim sa toho bať že to spraví prasklinu?
Lebo je retard
Ked prednim presiel bez zavahania a mal vahu viac na predku, tak preco by mu zaseklo zadok a takej malej prekazke?
dobré zhodnotenie, asi sú tu všetci dokonalí jazdci, ktorí nikdy nepadajú, často sa stávajú práve pády na podobných banalitách, no nazývať kvôli tomu niekoho retardom...je to asi tiež na zamyslenie