som celkom amater kupil som bike v dechathlone rockrider 560tku. Mam problem, ze predne koleso pri brzdeni dost trasie resp vibruje (tazko sa mi to popisuje) Mam pocit ze brzda je OK. Normalne stlacim brzdu na doraz a rukou som schopny hybat kolesom aj ked brzdovy kotuc stoji, moze to byt tak 0,1-0,2cm dopredu dozadu. Co to moze byt ? Mam ist do dechathlonu alebo by som to zvladom sam opravit/dotiahnut. Uz som lacnejsiu variantu tam daval opravi rockrider520 a nakoniec uznali ze prehadzovacky su proste na hovno. Tak po recenziach som sa rozhodol ist do drahsieho . Pytam sa preto lebo pri tej 520ne som cakal vyse tyzdna a pol na to aby mi len vysel v servise a nic sa na nom nerobilo.
posledný komentár: 20. 3. 2022 o 21:45
posledný komentár: 18. 3. 2016 o 17:27
Ak vibruje vidlica pri brzdení a bike je nový tak reklamovať, môže byť krivý kotúč alebo zlé dotiahnuté hlavice zloženie.
pouvan kolesaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
co sivlastne mozem dovolit s bicyklom https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/horske-bicykle/pevne-a-hardtail/gt-avalanche-27-5-comp-2016-sivy-oranzovy-horsky-bicykel.html, zacinam mat dojem je s nim nemozem ani na polnu cestu nie to este zliezat lesne cesty. stale musim upravovat kotuce aby nesuchali a vidla je...ze je a na prednom sa mi zda ze mam osmu. vazne mam tomuto hovorit horsky bicykel?
A to vybrovanie je sposobene novym nezabehnutym kotucom, koli tomu ze kazdy kotuc je bruseny, a brusenie nieje dookola ale z jednej strany do druhej, po zabehnuti (ked sa kotuc pekne vylesti od brzdenia tak sa toto odstrani)