nie nieje v zaruke, a ani nebol lebo to je testovaci prototyp z kellysu. Je mi to dost luto lebo mi velmi vyhovoval a netusim s cim ho nahradim. Asi radsej uz 2 biky, lebo doteraz som ho trapil na trailoch (so skokmi a vsetkym) a tiez na maratonoch a dlhsich pojazdoch.
v kazdom pripade, myslite ze este vydrzi 2 polmaratony? stym ze radsej bude stale odomknuty tlmic, 1 bar v bezdusakoch a kludnej jazde? na kosickom maratone radsej ziadne skoky a tak
risknem to lebo najblizsie vikendy budu premna vrchol sezony, ale urcite budem davat pozor. Ziadne dupanie zo sedla a dole z kopca iba jemne kopirovanie terenu. Ak to skonci zle tak pribudnu dalsie fotky v tejto teme
tino888 : myslim, ze nieco podobne riesil a.ndrejko a zvarili mu to , vraj to aj drzalo, neviem ci este drzi a uz sa ho asi nespytame, kedze sa vymazal z fora Osobne si myslim, ze sa to da zvarit s tym, ze dovnutra sa nasunie spevnovaci prvok, lenze to musi spravit niekto, kto to vie a ma chut sa s tym babrat, aby to bolo ako treba.
ahojte, mam pred-demolacnu, sprostu otazku. Da sa helicoil nainstalovat do dobreho zavitu (PM na nohach vidli) bez odvrtania povodneho a narezania vacsieho zavitu pre helicoil ako prevencia pred znicenim zavitu? Z toho co som kukal sa to neda, navyse neviem ci by stacila pevnost tensieho (asi m4) srobu. Kujem.
Spekulujes zlym smerom .. strhnutie zavitu v PM je dosledok nasilneho/nespravneho skrutkovania, davat helicoil a nasledne M4, namiesto M5 je dobra cesta na realne pouzite helicoilu ... ak je tam M5, tak M4 nebude uplne to spravne
presne pre to som sa pytal, je mi jasne ze ten m5 je tam kvoli silam, na druhu stranu, na m5 idu aj 200+ kotuce, kde su omnoho vacsie sily oproti mojmu 180. Riskovat to ovsemze nebudem bez toho aby som to mal relevantne potvrdene. A to ze sa dava ako nasledok strhnutia - casto sa dava priamo od vyroby.
Tak paku na to budes mat pri 200mm kotuci o 11% vacsiu, cize o moc vacsie to nie je. Od vyroby to neviem, ale ak, tak zrejme kvloli tej zliatine, aby si pokazili ludia zavit, nie priamo telo .. viac k tomu asi neviem nic prispiet, tak mozno ti napise marina_militare, on s tym dost pracoval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v kazdom pripade, myslite ze este vydrzi 2 polmaratony? stym ze radsej bude stale odomknuty tlmic, 1 bar v bezdusakoch a kludnej jazde?
Crushing Mountain Bike Suspension Fork with Hydraulic PressOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ešte by ma zaujímalo, či aj hlinené nohy by to tak ustáli.