nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
"17:07:54 CEST
Kelderman is about to catch Chaves who started 2 minutes ahead of him."
"He blows past the little Colombian on a wide corner."
---
som zvedavy na raketu Frooma
--
Conti to dal dnes super, jeho skvela posledna casovka
--
no a je dokonano, na tu cervenu stihacku nema nikto.
A Conti je aspon konecne v top 5
Tu je info od druhej strany, zaver si urobte sami. Za 9 mesiacov dostal 80 000€ ktore zjavne "ucelovo" pouzil "ako turista" a na pripravu mu nezvysilo.
Zo Slovenska uz utekaju aj jednonohi
Čo sa týka využitia lepších podmienok...osobne(ak by som na to mal, čo nemám) by som nešiel reprezentovať inú krajinu ani v prípade že by som nedostal ani korunu zo štátnej kasy...toto je o niečom inom ako výmena klubu za iný..
škoda, že to asi nestíham
ps : Nechapem naco bolo dobre toto divadlo, ludia boli na jeho strane ze nech si odide za lepsimi podmienkami do Anglicka...mohol tak urobit so vztycenou hlavou a uznanim, stacilo len podakovat Slovensku za podporu ( teda z niekoho pohladu za nepodporu )...nevydalo vsak akosi...
že zvažuje odchod, to už riešil veľmi dlhú dobu a keď porovnával podmienky života podobne postihnutých (už len haksne: u nás máš nárok na jednu, čiže logicky si vyberieš "normálnu chodiacu", tam je prístup k protetike značne lepší) tak ja byť on neváham ani sekundu a každý to pochopí
keby to proste len oznámil - no problem, ale načo bolo toto divadlo, to mi mozek nebere (vzhľadom na druhého ružového lentiláka túto noc to síce nie je nič divné, ale aj tak)
Neviem či takéto brutality majú ešte niečo spoločné s cestnou cyklistikou. Keď im tam zaprší tak to nevyjdu ani na pešo. Trochu mi to pripomína snahy o čo najextrémnejšie pasáže na XCO okruhoch.
rovnako suhlas s technickou narocnostou XCO
http://www.steephill.tv/players/720/twitter/?title=Steep 28%+grade+part+of+Stage+17+finishing+climb&dashboard=vuelta-a-espana&id=Hayden1974/status/905102848127516673&yr=2017
XCO narocnost - no, holt niekto to tak asi chce ale tiez mi to nesmakuje uplne. Mozno Nino si v tom libuje lebo ma hodne navrch ale mozno je to ako s bulvarom - kde je poptavka..