som majiteľom Garmin Edge 705 na MTB už vyše 6 rokov (bez poruchy) a uvažujem, že nový bike osadím aj novým computerom a to Garmin Edge 1000 s komplet snímačmi. Pozrel som fórum, ale nič podrobnejšie som nenašiel.
Čo ma zaujíma:
- reálne skúsenosti v teréne od ľudí, ktorí ho používajú dlhšie ako počas pár dní požičané na recenziu
- funkcionalita za ďažďa, blato...
- odolnosť voči otrasom - tu hlavne pevnosť dodávaného dlhšieho držiaka
- výdrž batérie v reálnych podmienkach
- odolnosť voči pádom (ak už niekomu padol, poškodil sa veľmi?)
Vopred ďakujem za reálne skúsenosti.
mne podobnie ***** robí tablet
keďže v rámci ochrany Li accu pred kritickým vybitím majú takéto prenosné *****y softwarové istenie v podobe včasného a nekompromisného vypnutia, tam môže byť pes zakopaný - že si napr. necheckne, či je tá zmena stála v čase alebo či nebola podozrivo prudká etc.
Uvazoval som na 820 alebo 1000. Je medzi tymito dvoma zariadeniami nejaky zasadny rozdiel okrem vacsieho displaja?
1030 nie je taky skok oproti 1000 okrem teda o 5 hodin vyssej vydrze baterie. Aj take stahovanie tras vytvorenych na Strave riesi totozna Connect IQ appka.
Ja mam 1000cku a aj ked mam namiesto power buttonu dieru s kusom gumy ako nahradu
Neviem presne rozdiel v rozmeroch, ale 820 je menšia ako 800. Používa totožné púzdro s 520. V recenziach na to ľudia dosť nadávajú, že toto nebol moc dobrý krok.
Celkovo mi ta 820ka pride ako nepodareny hybrid 520ky a 1000ky. Kto potrebuje mapovu navigaciu, mal by ist rovno do 1000ky a 520ka je pre tych, ktori sa zaobidu bez map. 820ka je v podstate zbytocne zariadenie.
Celkovo mi ta 820ka pride ako nepodareny hybrid 520ky a 1000ky. Kto potrebuje mapovu navigaciu, mal by ist rovno do 1000ky a 520ka je pre tych, ktori sa zaobidu bez map. 820ka je v podstate zbytocne zariadenie.
Kup 1000cku ked vela jazdis a nespekuluj