Nie vsetko z Ciny je smejd a dokonca vela znackovych veci je robenych v Cine (resp skor na Taiwane). A suhlasim, ze Cinania su velmi sikovni a dokazu vyrobit velmi kvalitne veci. No kto v Cine podnikal alebo si dal nieco vyrobit, ti potvrdi, ze kontrola klvality je velmi dolezita, lebo Cinania si radi ulahcuju veci. A casto je nutnostou mat vlastneho kontrolora priamo vo fabrike kym sa to naucia dobre robit.
No najvacsi rozdiel oproti EU je vystupna kontrola a hlavne normy, ktore musi vyrobok splnit. V EU nemozes predavat len tak hocico a vacsina vyrobkov musi splnat urcite normy (ci uz bezpecnostne alebo vyrobne postupy) a vyrobca povacsine musi niest zodpobednost za sposobene skody. V Cine nic take nie je, resp. sa to moc nedodrzuje pokial to neodobera nejaka renomovana firma.
Takze pre bezneho kupujuceho (par kusov, ako sukromna osoba) je najvacsi problem, ze vzdy kupujes macku vo vreci. Kedze vyrobok nevidis osobne a nemas ziadnu zaruku, ze to splna normy. Pri niektorych veciach to nevadi (napriklad ten zvoncek) ale pri karbonovych ramoch, riaditkach, sedlovkach a kolesach...je to velky risk. Vobec nevies aky typ a kolko karbonovej tkaniny tam je, aky je pomer k zivici a podobne. Lighbycycles sem vobec neradim, je to zabehnuta firma, s dobrym renome a velkym mnozstvom recenzii a ich produkty nie su za sialene nizke ceny. Ale no name "karbonove" rajdy za cc 10- 15 EUR by som urcite neriskoval a osobne si myslim, ze to je cisto plast, bez tkaniny.
Ak by som uz z nejakeho dovodu bol odkazany na taketo rajdy, tak by som kupil dvoje a jedny dal otestovat a rozrezat.
Iba by som dodal k tomu testovaniu v EU atd. - pracujem v automotive uz nejaky cas a viem ako sa zatial v kazdej firme v tomto segmente ofajcievaju testy - nemyslim interne testy ale homologacne testy bezpecnostnych vlastnosti produktu. Preto som relativne ciltivy na nazory o tom ako EU, SAE, CCC a pod. testy nieco garantuju. Z mojho pohladu vacsinou garantuju iba to, ze vyrobcovia su motivovani dosiahnut OK vysledok ale isto to neznamena, ze finalny vyrobok, ktory si kupis tieto parametre nutne splna. A to plati takmer celoplosne.
Je to jednoduche - ludska vlastnost zaplatit najmenej (alebo nic) a dostat co najviac vyustuje do toho, ze sa robia absurdne cenove ponuky na projekty kde potom uz nie su prostriedky / know how na to aby sa v danom rozpocte dalo spravit dostatocne robustny produkt. Na homologacne a podobne skusky sa posle specialne zbastlena vzorka a hotovo. Ked sa nieco poserie u finalneho zakaznika tak si napr. samotna automobilka rozmysli ci urobi recall lebo aj ked by si mohla komplet skody narokovat u dodavatela tak je to pre nich taka strata mena, ze sa to radsej ututla. Keby sa jednalo o ojedinele pripady tak to ani nespominam ale je to zial "standard" napriec koncernami a je jedno ci ide o osobaky alebo nakladaky a tym padom ked sa toto deje v automotive tak testovanie sportoveho tovaru bude predpokladam asi iba formalita. Je z toho cloveku na bliti.
Pardon za decent OT.
Som mal zase čo napísať fakt mlčať je zlato:) Možno zlý príklad zo sveta bicyklov ale viem,že taký Rakušan si určite kúpi KTM ako Kellys. Chodím hlavne do Rakúska a tam vidím ten patriotizmus ale aj Taliani či Francuzi. Na autách to je hlavne vidiet. Ale je pravda, my zase do tých Tatier chodíme a halušky jeme:) Ale tak viac podpory slovenskému nezaškodí:)
double asi to bude vyzerat, ze som profesionalny oportunista ale prave toto leto ako sme boli cca. 10 dni v IT som si vsimol, ze v 2 oblastiach kde sme boli tak lokali mali tak max. 50 az 60% bajky z IT (a to sme boli doslovne do 10 km od fabrik Wilier a Basso).
Detto ked som chodil na sluzobky do Baskicka v ES - jazdili tam same BMC, Cervelo a pod. znacky mimo ES. Pritom priamo vo Vitoria-Gasteiz je fabrika BH a nedaleko je Orbea HQ.
Sam som bol z toho prekvapeny lebo som dovtedy mal za to, ze domaci jazdia lokal znacky - ale co som zatial videl bol skor opak alebo 50:50.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No najvacsi rozdiel oproti EU je vystupna kontrola a hlavne normy, ktore musi vyrobok splnit. V EU nemozes predavat len tak hocico a vacsina vyrobkov musi splnat urcite normy (ci uz bezpecnostne alebo vyrobne postupy) a vyrobca povacsine musi niest zodpobednost za sposobene skody. V Cine nic take nie je, resp. sa to moc nedodrzuje pokial to neodobera nejaka renomovana firma.
Takze pre bezneho kupujuceho (par kusov, ako sukromna osoba) je najvacsi problem, ze vzdy kupujes macku vo vreci. Kedze vyrobok nevidis osobne a nemas ziadnu zaruku, ze to splna normy. Pri niektorych veciach to nevadi (napriklad ten zvoncek) ale pri karbonovych ramoch, riaditkach, sedlovkach a kolesach...je to velky risk. Vobec nevies aky typ a kolko karbonovej tkaniny tam je, aky je pomer k zivici a podobne. Lighbycycles sem vobec neradim, je to zabehnuta firma, s dobrym renome a velkym mnozstvom recenzii a ich produkty nie su za sialene nizke ceny. Ale no name "karbonove" rajdy za cc 10- 15 EUR by som urcite neriskoval a osobne si myslim, ze to je cisto plast, bez tkaniny.
Ak by som uz z nejakeho dovodu bol odkazany na taketo rajdy, tak by som kupil dvoje a jedny dal otestovat a rozrezat.
Je to jednoduche - ludska vlastnost zaplatit najmenej (alebo nic) a dostat co najviac vyustuje do toho, ze sa robia absurdne cenove ponuky na projekty kde potom uz nie su prostriedky / know how na to aby sa v danom rozpocte dalo spravit dostatocne robustny produkt. Na homologacne a podobne skusky sa posle specialne zbastlena vzorka a hotovo. Ked sa nieco poserie u finalneho zakaznika tak si napr. samotna automobilka rozmysli ci urobi recall lebo aj ked by si mohla komplet skody narokovat u dodavatela tak je to pre nich taka strata mena, ze sa to radsej ututla. Keby sa jednalo o ojedinele pripady tak to ani nespominam ale je to zial "standard" napriec koncernami a je jedno ci ide o osobaky alebo nakladaky a tym padom ked sa toto deje v automotive tak testovanie sportoveho tovaru bude predpokladam asi iba formalita. Je z toho cloveku na bliti.
Pardon za decent OT.
Detto ked som chodil na sluzobky do Baskicka v ES - jazdili tam same BMC, Cervelo a pod. znacky mimo ES. Pritom priamo vo Vitoria-Gasteiz je fabrika BH a nedaleko je Orbea HQ.
Sam som bol z toho prekvapeny lebo som dovtedy mal za to, ze domaci jazdia lokal znacky - ale co som zatial videl bol skor opak alebo 50:50.