Ty pod robit moju a az potom sa porozpravame.
Ale dobre, uz je to opat stary dobry Fedo, vecny stazovatel. Ake to ma on len tazke, nie ako vsetci ostatni co sa im peniaze a volny cas sypu z neba a nevedia co s nimi.
BTW: na vikend hlasia ochladenie a prudky vietor. Mozes sa realizovat.
Chlapče keď som robil sedavu prácu stíhal som aj fitko aj bike, teraz mi to práca a zdravie nedovoľuje, mal som herpes zoster kvôli vycerpaniu takú bolesť ti neprajem... A zdravie je presnejšie ako bicykel..
Chlapče, chlapče, mas v niecom pravdu. Pasovy opar toho nabicyklovat vela nedovoli aj ked zalezi na rozsahu a umiestneni. Ale nemysli si ze zdravie obmedzuje iba teba, aj ini maju svoje choroby a bolesti a nesnaz sa porovnavat ked si nezazil aj tie. Ale to uz sme znova sklzli k tvojmu ponosovaniu sa na tazky osud.
Podstatou "sporu" bolo ze tvoje vyjadrenie na najazdenych 2500 vyznelo dost pohrdavo vieš junáčik? Ze vraj v podstate ani nebicykluju. Chcel som ti len pripomenut, ze nie je 2500 km ako 2500 km., a tvojich 3000 po Seneckych cestnych bezveternych slnecnych rovinkach (pretoze ine nejazdis, lebo ta to nebavi) nemusi znamenat ani toklo ako inych 2500, nic viac.
Teraz sa GZA alias federera inak Peťa zastanem.... jazdím občas na ziletke tie "bezveterne roviny" a poviem len ze niekedy by som sa radšej skriabal na horáku v MK ako tie vetry co tam fúkajú skoro furt... a Peto, podľa toho jak si vlani nastupoval do roboty a co to bolo zač, vyzeralo to ze umries do Vianoc.... prešiel rok a si tu a chodíš aj na bajk.... to je super a nedaj sa odradiť.... a pridaj si do jedalnicka trochu pozitívneho myslenia a bude to super
Presne tak, keď na tej rovine zavládne terezín, tak by sa tu niektorí parobci modlili k veľkému Manitouovi, aby ich imidietli teleportoval radšej do nejakej šialenej stojky krytej stromami.
Si pamätám, že za môjho pohnutého detstva som jazdil v podstate každý deň kolečko z PN do TN a späť a nech som išiel ktorýmkoľvek smerom, VŽDY fúkalo oproti.
Ono to v podstate prežívate len dokiaľ sa dostatočne nevypatlete. Od okamihu vypatlania to už je jedno
Ja si federera alias GZA zastanem .... vždy ... je to fajn chalan s kopou smoly.... kto ste ho riešili predtým než ho dalo dole auto a došiel skoro o všetko co mal a miloval (bajk , rodina) .... ?????? ... berte život aký je a rešpektujte druhého nech je aký chce ....
Wake Up ?
a vsetko dobre z celeho srdca pre kazdeho jedneho z vas..... vazte si co mate, uzivajte bajk a prestante sudit a riesit...
tesák má veľkú pravdu .. a čo sa týka vetra ... normálne je mi ľúto že som nešiel na bajku do práce dnes zo strachu pred vetrom ako bol včera .... začínajú sa mi tie nočné jazdy páčiť ale z domu po uložení detí ma už von nič nedostane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale dobre, uz je to opat stary dobry Fedo, vecny stazovatel. Ake to ma on len tazke, nie ako vsetci ostatni co sa im peniaze a volny cas sypu z neba a nevedia co s nimi.
BTW: na vikend hlasia ochladenie a prudky vietor. Mozes sa realizovat.
Chlapče keď som robil sedavu prácu stíhal som aj fitko aj bike, teraz mi to práca a zdravie nedovoľuje, mal som herpes zoster kvôli vycerpaniu takú bolesť ti neprajem... A zdravie je presnejšie ako bicykel..
Podstatou "sporu" bolo ze tvoje vyjadrenie na najazdenych 2500 vyznelo dost pohrdavo vieš junáčik? Ze vraj v podstate ani nebicykluju. Chcel som ti len pripomenut, ze nie je 2500 km ako 2500 km., a tvojich 3000 po Seneckych cestnych bezveternych slnecnych rovinkach (pretoze ine nejazdis, lebo ta to nebavi) nemusi znamenat ani toklo ako inych 2500, nic viac.
A aby sme ostali v teme: 2 hodiny a zacina 3,5 dni volna!
Si pamätám, že za môjho pohnutého detstva som jazdil v podstate každý deň kolečko z PN do TN a späť a nech som išiel ktorýmkoľvek smerom, VŽDY fúkalo oproti.
Ono to v podstate prežívate len dokiaľ sa dostatočne nevypatlete. Od okamihu vypatlania to už je jedno
Wake Up ?
a vsetko dobre z celeho srdca pre kazdeho jedneho z vas..... vazte si co mate, uzivajte bajk a prestante sudit a riesit...
dnes to skor na servis bajku a poobede na hriby