má to 6 režimov, 3 svietenia a 2 blikania plus stroboskop, takže v každom režime inak a vyskúšané to nemám. v tom najslabšom blikacom by to malo byť 8 hodín.. ale viem keď som to nedal po každom výjazde nabiť, tak mi to zvyklo umrieť ešte skôr
Urobil som si radost na jesenne jazdenie- Cannondale CaadX 2017...jemna uprava na Gravel bike- plaste Schwalbe G-ONE 700x35 + vymena prevodniku 36 vs. 34.
chcelo to trocha zmeny na jeseň takže niečo pre hejterov kotúčov, brzdia fakt parádne. ten pocit, že tam tá brzda stále je so 100% účinkom za akýchkoľvek podmienok je na nezaplatenie, hlavne pri tejto sekcii bikov
Náhodou pekný aj farebne. Mne sa Grade páči, jeden hliníkový mám na zimu, super jazdí. Nešiel si náhodou v piatok cez Černochov vrch? Som tam bol u kámoša na chate akurát na zimáku a videl som karbónový Grade prehučať okolo
má to 6 režimov, 3 svietenia a 2 blikania plus stroboskop, takže v každom režime inak a vyskúšané to nemám. v tom najslabšom blikacom by to malo byť 8 hodín.. ale viem keď som to nedal po každom výjazde nabiť, tak mi to zvyklo umrieť ešte skôr
to keby som si pamätal, mám to už rok a fakt neviem si teraz spomenúť ani na značku ani na model ale martinsulovsky možno bude vedieť, keď to z fotky spoznal
to keby som si pamätal, mám to už rok a fakt neviem si teraz spomenúť ani na značku ani na model ale martinsulovsky možno bude vedieť, keď to z fotky spoznal
Napriklad aj Klarus TL1
Edit: sa mi zda ze uz to ma aj FORCE ale pocitam ze vyrobca bude ten isty ťinťon 🙂
Trochu som zas vylepsoval moj bicykel...
Novy dlhsi predstavec. Pro, 120 mm, - 10 stupnov, skratene hrdlo vidlice na 1 cm. Nova omotavka Lizard skins dual color,
Nový Garmin edge 1030. Nova kazeta 11-25.
Vzadu mam tiez novú galusku Vittoria corsa elite 25 mm nalepenu konecne lepidlom Mastik pro. (ta paska vzadu strasne vytekala) V predu je Tufo elite ride 23 mm nalepena este paskou, tam to je v pohode, ale pri defekte vymenim za galusku Vittoria ako vzadu.
Dal som aj swiss stop nove spaliky, ale aj tak ta paska vzadu vytekala. Teraz je uz pokoj.!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemas zistene kolko vydrzi svietit/blikat to zadne svetlo?
Náhodou pekný aj farebne. Mne sa Grade páči, jeden hliníkový mám na zimu, super jazdí. Nešiel si náhodou v piatok cez Černochov vrch? Som tam bol u kámoša na chate akurát na zimáku a videl som karbónový Grade prehučať okolo
Napriklad aj Klarus TL1
Edit: sa mi zda ze uz to ma aj FORCE ale pocitam ze vyrobca bude ten isty ťinťon 🙂
mi ti jeho komentare tusim chybaju.. blizi sa zima, tak nech je co citat
Novy dlhsi predstavec. Pro, 120 mm, - 10 stupnov, skratene hrdlo vidlice na 1 cm. Nova omotavka Lizard skins dual color,
Nový Garmin edge 1030. Nova kazeta 11-25.
Vzadu mam tiez novú galusku Vittoria corsa elite 25 mm nalepenu konecne lepidlom Mastik pro. (ta paska vzadu strasne vytekala) V predu je Tufo elite ride 23 mm nalepena este paskou, tam to je v pohode, ale pri defekte vymenim za galusku Vittoria ako vzadu.
Dal som aj swiss stop nove spaliky, ale aj tak ta paska vzadu vytekala. Teraz je uz pokoj.!
Di2 ka a kolesa bol predchádzajúci tuning.
Doteraz od februára 2017 najazdil 9200 km.