nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tak konecne vedia ake to je. Peto toto zaziva pravidelne ze on taha a na paske ho prespurtuju.
Ale ine som chcel, Juraj sa velmi pekne drzal, zaciatkom posledneho kola sa ukazoval vpredu...
https://www.cas.sk/clanok/598469/norska-televizia-sa-pri-saganovi-vyznamenala-asi-lahko-uhadnete-s-kym-si-nas-zase-pomylili/
Tak po tom čo im Majster obral, tesne domáceho miláčika, o titul tak si myslím, že si tí nórsky ignoranti si už dohľadajú, kde že to Slovensko vlastne leží a zistia, že je aj v Európe.
jj normalna vec aj u mna, zavse ked idem srot, potom aj polhodinu po dojazde sa neviem poriadne zhlboka nadychnut bo ma zacne dusit kasel
ale tak peto paradne, tie kamery naseru ze vypadli, sme nevideli ako sa to tam presypalo a ze kto to vlastne dotiahol, ale tak to je uz jedno, je to doma a do sa pocita
Ad sezóna- podľa mňa, už ani nemožno očakávať výrazne lepšiu /viac víťazstiev/. Ak bude Peter vpredu v nejakej menšej skupinke, nikto mu nestrieda. Ak potiahne sám, potom ho predbehnú v koncovke. Jedine brutálny útok ako v Richmonde do kopca, kde ho vtedy nikto "neuvisel" a potom v stíhaní sa už "nevedeli dohodnúť", lebo logicky kto potiahne, potom v závere odpadne. Čiže špekulovali aspoň na druhé, tretie miesto. To sa však dá len pri niektorých dojazdoch /Richmond bol optimálny, po kopci už len kúsok do cieľa/ a je to risk. Alebo sa trocha spoľahnúť na súperov /ako dnes na Dánov, Talianov,.../ takticky pozične jazdiť, trocha "šetriť silami" a potom v špurte zvíťaziť.
Dnes pri pohľade z vrtuľníka sa mi zdalo /pozeral som len na mobile/ že Peter stiahol jeden väčší nástup, ale mimo to sa snažil moc nevetrať na š***** a trocha využiť súperov, ktorí mali vlastné záujmy /hlavne takí, čo mali vpredu viac ako jedného jazdca/. Keby nepotiahli viacerí, tak by sme sa dnes netešili. Čiže treba aj trocha šťastia a zhody okolností.
Ale pozične bol dnes Peter najlepší, v posledných dvoch zákrutách si vybral "najlepšie koleso" /Kristoffa/ a potom to už bola /skoro/ malina
Ale Kristoff bol veľmi silný v závere, išiel dlhšie na vetre a len tesne ho Sagan dal
na tom videu z vrtuľníka je to pomerne dobre vidno
Uplne normalne to nie je. Volá sa to exercise induced bronchoconstriction, slovensky ponamahova astma, tiež to mám. Má to aj Froome, Yates a veľa iných športovcov. Zájdi si k alergológovi, na pľúcne, dajú ti na to lieky.
hlavne potom zahlasil ze "co ti *****uot; a &qu***** si borovicku"