Okolo Szczawnice je kopec rovnako narocnych paradnych tras s peknymi vyhladmi Luban, Dzwonkovka, Radzejova, Rogacz, Rytro, Obidza, Eliasovka. Kde sa ziadni rangeri ani turisti nebudu na vas pajedit.
Daj vediet ako to cele dopadlo.
Vdaka! no zatial nemam inu moznost ako sa k tomu dopatrat len takto a tie rovnako narocne paradne trasy maju aj svoje .gpx ?
Otazkou si mi pripomenul nieco, co som kedysi davno (pred 3 rokmi) pripravoval pre poskytovatela ubytovania kdesi v ČK... A nasiel som to akurat na USBcku co mam teraz v praci
Attachment:
Pieniny.zip
Sam nemam cas tearz skumat co som tam dal a co nie a odvtedy tam urcite pribudlo mnoho noveho (napr. Lechnica). Obycajna turisticka mapa + citanie vrstevnic pomoze zazit nove dobrodruzstva. (niekedy i male sklamania, ale to patri k tomu )
no, hadam to dame. Nahodou, nejaka trasa zo Szcawnice k zamku Niedzica mimo cesty ta nenapada? Na cykloservri mi tam ukazuje nejaku - kombinacia modrej a cervenej, no tiez neviem ako je to so zjazdnostou.
toto mám tiež len na pešo prebehnuté, ale už veľmi dávno, podrobnosti nepamätám
ale stačí pohľad do mapy - miesto tej kompy má cca 300 mnm, Sokolica cez 800, t.j. 500 m
výškových na asi 2 km ....
ako kompa premáva asi bude niekde na nete
ja som tam Dunajec po sezóne asi koncom septembra brodil v ľadovej vode vyše kolien
Chodím tam už asi 20 rokov nepravidelné a tu kompu som si nikdy nevšimol a ani som sa na ňu nikdy nespoliehali .
Ak chceš ds sa ísť okolo dunajca do CK tam je most do PL a potom po značke do sedla . Ibaže to určite budeš ťahať Bike na pleci lebo sú tam rebríky .
Ak tam ides prvýkrát tak sa toho neboj bude to dobrodružstvo no neoľutujes , myslím
Držím palce a daj znac jak bulo
Chodím tam už asi 20 rokov nepravidelné a tu kompu som si nikdy nevšimol a ani som sa na ňu nikdy nespoliehali .
Ak chceš ds sa ísť okolo dunajca do CK tam je most do PL a potom po značke do sedla . Ibaže to určite budeš ťahať Bike na pleci lebo sú tam rebríky .
Ak tam ides prvýkrát tak sa toho neboj bude to dobrodružstvo no neoľutujes , myslím
Čau chcel by som sa opýtať domácich z Bardejova a okolia ako je to s vodou v Bardejovských kúpeloch ktorý prameň je najlepšie si nabrať pre bicyklovanie ? Ja tam nejaký rozdiel alebo je to všetko rovnaká minerálna voda v prameňoch. Odporúčate je piť pri jazde ? Zajtra idem z Humenného do Bardejovských kúpeľov a následne do Popradu tak chcem okoštovať aj zázračnú vodu len či bude dobrá aj pre šport ma zaujíma.
infinitipp Ahoj. Ak bude kolonáda otvorená, ochutnaj pramene, každý má svoju špecifickú chuť a je tam aj popis, aký má daný prameň účinok. Ak bude kolonáda zatvorená, neďaleko sú prístupné 2 pramene. Hlavný je klasika, Lekársky je viac slaný, po ňom môžeš byť hladný. Voda z B.K. je určite vhodná na cyklo.
Ak budes po o***** ochutnaj Napoleona , ak mas malo zaludocnej stavy daj si Hlavny , ak vela daj si Lekarsky . Ked pojdes do Popradu cez Presov ochutnaj Annu ked cez Staru Lubovnu Alzbetu no ked cez Krynicu daj si Klaru
Ja s mineralnou vodou na bicyklovanie dobre skusenosti nemam . Ochutnat to ano ale pit to cely vyjazd nie . Parkrat sa mi stalo ze ludia dostali krce .
Tak nazdravie
Dík tak skúsim asi ten lekársky čím viac soli tím lepšie to sa pri 200km výjazde zíde Bol som už v kúpeľoch ale to je dobrých 15 rokov dozadu celkom sa teším veľmi sa mi tam páčilo hlavne tie parčíky. Už si to nepamätám ako to chutí ale okoštujem určite z viacerých keď už som tam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj vediet ako to cele dopadlo.
Vdaka! no zatial nemam inu moznost ako sa k tomu dopatrat len takto
Sam nemam cas tearz skumat co som tam dal a co nie a odvtedy tam urcite pribudlo mnoho noveho (napr. Lechnica). Obycajna turisticka mapa + citanie vrstevnic pomoze zazit nove dobrodruzstva. (niekedy i male sklamania, ale to patri k tomu
toto mám tiež len na pešo prebehnuté, ale už veľmi dávno, podrobnosti nepamätám
ale stačí pohľad do mapy - miesto tej kompy má cca 300 mnm, Sokolica cez 800, t.j. 500 m
výškových na asi 2 km ....
ako kompa premáva asi bude niekde na nete
ja som tam Dunajec po sezóne asi koncom septembra brodil v ľadovej vode vyše kolien
kompa tam nie je v štýle ako pod Strečnom, ale len taký malý čln, čo vozí ľudí
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nowy_Przew%C3%B3z
No, tie .gpx pomohli. Co to som pokombinoval, uvidime ako to bude v reale
https://photos.app.goo.gl/RiThfcVqjGFUlcLt1
https://photos.app.goo.gl/jQ9LOxgQU00akhE92
deň prvý :
den druhy :
No a ještě něco z Tater , den třetí :
Ja s mineralnou vodou na bicyklovanie dobre skusenosti nemam . Ochutnat to ano ale pit to cely vyjazd nie . Parkrat sa mi stalo ze ludia dostali krce .
Tak nazdravie