large Hej to som si vsimol. Len som narazal na prispevky napisane neskor, co sominali 1.5 a Shimano pritom toto je Magura. Ja mam Storm SL v kombinacii s XT a som spokojny.
Mne tieto jednokusove kazety desia. Zoderies najmensi pastorok a celu ju mozes zahodit.
si niekde kupil samostatne passtorky? Alebo prehadzujes z novej? Lebo napriek tomu ze pouzivam shitmano xt ci staru deore tak nikdy som nemenil ziaden pastorok. Jedine co na tej kazete gx desi je cena..
Prva čast skladacky dorazila teraz musím zistit ci sa mi to zmesti do rámu
si zohnal za nejakú dobrú cenu? lebo viac sa oplatí kúpiť sada za 320 Eur,alebo aj z klukami za 400 Eur-do rámu sa zmestí,na šírku je taká istá ako 10 alebo 11 sp. kazety
aha,som myslel že je rovnaká,keď sedí na XD orech aj 11 sp. aj 12 sp. ,dnes alebo zajtra idem na hodiť sadu eagle namiesto xo 1 11 sp. tak odmeriam,hodím foto
aha,som myslel že je rovnaká,keď sedí na XD orech aj 11 sp. aj 12 sp. ,dnes alebo zajtra idem na hodiť sadu eagle namiesto xo 1 11 sp. tak odmeriam,hodím foto
budes spokojny. eagle je odpoved. 34z vpredu, rozsah absolutne paradny! dokonca mam pocit ze to radi este o tik presnejsie ako 11 speed. este drobnost = pre urychlenie celej veci, rovno premeraj ci mas rovnu pätku. premeraj aj ked mas novu patku! sranda je, XX1 eagle a GX eagle = pocitovo rovnake, dokonca mam pocit ze ten GX radi lepsie.. asi koli kovovej pake. placebo. neviem.
ja to idem nahodiť Borisovy na jeho SB5 , vpredu má 28 oval,to bude šílený prevod že 28/50 nedá sa nahovoriť na väčší prevodník,asi chce vyšlapať aj na strechu
tá zelená zadná stavba z tým zvláštnym uchytením pätky,netuším čo to je ? ten tajný projekt ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si pán. 9/10tich by to asi urobili podobne
si niekde kupil samostatne passtorky? Alebo prehadzujes z novej? Lebo napriek tomu ze pouzivam shitmano xt ci staru deore tak nikdy som nemenil ziaden pastorok. Jedine co na tej kazete gx desi je cena..
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/pastorky-diely/shimano-pastorok-kazety-11z-pro-cs-m771.html
ale podla otazok na predajcu sa zda, akoby to nikdy namali skladom
Shimano CS-M771 pastorok, 11T
5,99 €
MOC 6,99 €si zohnal za nejakú dobrú cenu? lebo viac sa oplatí kúpiť sada za 320 Eur,alebo aj z klukami za 400 Eur-do rámu sa zmestí,na šírku je taká istá ako 10 alebo 11 sp. kazety
Sram 12spd je širšia ako 10 alebo 11spd kazeta.
budes spokojny. eagle je odpoved. 34z vpredu, rozsah absolutne paradny! dokonca mam pocit ze to radi este o tik presnejsie ako 11 speed. este drobnost = pre urychlenie celej veci, rovno premeraj ci mas rovnu pätku. premeraj aj ked mas novu patku! sranda je, XX1 eagle a GX eagle = pocitovo rovnake, dokonca mam pocit ze ten GX radi lepsie.. asi koli kovovej pake. placebo. neviem.
tá zelená zadná stavba z tým zvláštnym uchytením pätky,netuším čo to je ? ten tajný projekt ?