Ucelom tohto okienka nie je denny pravidelny informacny servis o tom, co ide v TV. Mali by sme ho vyuzivat len na upozornenie na zaujimave filmy resp. ine relacie, ktore sa budu vysielat v slovenskych a ceskych TV v horizonte najblizsich dni resp. hodin. Proste by to tu malo sluzit okrem odporucenia aj ako pripomienkovac pre filmovych fanusikov. A hlavne to tu prosim nezaspamujme off to*****m, aby tato tema naozaj sluzila svojmu ucelu. Dakujem za pochopenie.
P.S. Na sledovanie TV programu mozem 100%-ne odporucit tento podla mna zatial neprekonany on-line TV program.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 9:08

to bude asi samsung, mne to tiez robilo a nechapem ze koho to uz napadlo riadit sa epgckom pri nahravani aj ked mackenm record len tak nezavisle... cista blbost
Aj to priame nahravanie sa da zmenit dlzka z aktualneho na lubovolnu dlzku a kedykolvek pocas nahravania.
Šikovný užívateľ jakub1978 z fóra TV Freak ma upozornil na možnosť plánovaného nahrávania, pri ktorom si môžem sám zvoliť začiatok a aj koniec nahrávania, za čo mu veľmi ďakujem. Urobíš to takto: Menu / Kanál / Správca kanálov / kde si vyberieš kanál, na ktorom chceš naplánovať nahrávanie a stlačíš tlačidlo TOOLS, kde zvolíš možnosť "Čas nahrávania".
Ja som trošku tento postup zdokonalil. Skús tento praktickejší postup:
Cez EPG sprievodcu si naplánuj nahrávanie pre nejakú reláciu/film. Potom zvoľ: Menu / Kanál / Správca kanálov / 3x tlačidlo vľavo a v ľavom panely sa posuň na "Naplánované". Tu 1x šípka vpravo a vyber reláciu, ktorú si práve pridal do tohto zoznamu cez EPG. Potom stlač TOOLS a vyber možnosť "Zmeniť informácie", kde upravíš naplánovanú dobu nahrávania, napr. ju môžeš predĺžiť o 15 min.
Ripleyová inak
sorry ale tie filmy nesiahaju prvym alienom ani po kotniky. to ze su digitalne krasne natocene to nezachrani. Covenanta som videl par dni dozadu a bola to neskutocna nuda. Ked som videl to prve co sa vyliahlo a vyzeralo ako zbastardeny kocur som sa skoro postal ale od smiechu. Navyse tak dementnu posadku nemal ani film "periskop hore a dole"
Ber to v suvislostiach.Ridley nemohol alebo nechcel natocit spickovy film. Mozno ani nemusel. Podla mna to je len spojka na objasnenie suvislosti s predchadzajucimi votrelcami. Takisto Covenant. Obidva filmy v tom spravili trochu poriadok. Mozno o par rokov pride votrlec 5 a prekvapi.