http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... start=1721
...zatial bezi len tato 'mikrocasovka' od schustera na bankov... (mohol by to niekto na km a prevysenie zmerat?
aby bolo kazdemu jasne, a aby nikto nenadaval, nieje to ziadne machrovanie, vymyslanie si, proste a cisto porovnanie ktore aj mna napr zaujima, kedze nemam cas (priestor atd.) chodit s foristami na bike, takymto sposobom sa mozme nesutazne, cisto zaujmovo porovnat.
(toto som si pozical od casovkarov v BA, snad vam to nevadi
svoje vykony pridavajte v tomto tvare:
datum
zena/muz
vek (do 25, 26-35, 36-45, 46 a viac)
vaha jazdca
typ bicykla (cestak, MTB HF (hard full) Laughing / HT / FS)
vaha bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
napriklad:
05.07.2008, muz, vaha 68 kg, vek 26-35, MTB FS, vaha biku s flasou 15,3 kg, plast vpredu/vzadu NN Evo 2,1"/RR Evo 2,25", cas 24:00
Ešte raz ďakujem všetkým a teším sa na 22. 10. 2017 na šiesty 1. Jesenný Bikertest.
edit už, ale som skoro začal nadávať, bo.......
(z toho bude určite trauma)
Bikertest je súťaž, ktorá je netradičná vyhodnocovaním, obmedzená počtom súťažiacich a symbolickým štartovným. Vekové rozpätie bajkerov je veľké. Ich výkonostná úroveň je rozdielna. Všetci sa stretnú pri čajíčku a klobáse.
Prípravou Bikertestu sa zaoberá cca 20 ľudí. Robia to v čase osobného voľna, bez nároku na honorár a doteraz sa divím, že prídu dva razy do roka na túto akciu, len tak. Patrí im veľké ĎAKUJEM ! Účasť nie je povinná. Preto Vás prosím, aby ste svoje postrehy a dobré nápady adresovali do správy a ja Vás veľmi rád privítam v tíme.
Niektoré príspevky nás oberajú o energiu, ale naopak iné nám ju dodávajú.
riaditeľ
pytal som sa jasne (ked uz budu pretekat motorkari s bajkermi v rovnakom case na rovnakej trati, co povazujem za choré bez ohladu na osobu organizatora) ci pojdu motorkari spolu s bajkermi alebo ci pojdu najskor ako prví, pried nimi ... a odpovedal si hlupost uplne odveci, ze nikto s nikym ... to akoze sa nik na trati s nikym nestretne, nepredbehne ?
pozrel som si minulorocne casy, motorkari nieco cez 5 min, bajkeri okolo 10-20 min ... takze som dal uplne jednoduchu a logicku otazku v zmysle ci by tych par jedincov nemohlo odstartovat uplne na zaciatku ako prví, aby sa nemuseli na uzkom jednostopovom traily prepletat zvyskom 3-4x pomalsich bajkerov ... nic viac ...