No a? Ramy ktore nemaju navarky na kotucove brzdy su zvycajne rovnake blato. A je lacnejsie si rozbit drzku a zlomit pri tom adapter ako rozbit drzku a zlomit ram.
Je tam IS adaptér ktorý je objímkami chytený na zadnú stavbu a IS-PM adaptér ktorý je primontovaný naň. Na kotúč nie je montované nič. Je to riadny blud.
Akoze uz par rokov to tak robia debilkovia. Ale este lepsie riesenie je to co spominal zihadlo - rozobrat a vybrat pruzinku. Potom sa da pekne rukou na korunke zamykat aj odomykat a este sa nejaky gram usetri.
Fakt nepochopim vyrobcu, ja mam rebu 2012 a default stav je otvorena, cize packu nemam namontovanu a tym padom to ani nijak nemusim riesit, a oni to pri novsich vidlach prerobia? to co vlastne bez problemu fungovalo? Naco
Ked nemas packu locku a potrebujes otvorenu Rebu. 😄🍾
preco mam pocit ze tu vidlu poznam
poplock som uz demontoval z predosleho bajku ale je trosku nakraply ale tak funguje, len teraz ma napada ze to bude asi nejak opacne. Teraz ked som packou zamkol vidlu tak na rebe to bude odomknute a naopak?
Riadna blbost v defaulte zamknuta. Ja by som bez toho neprezil, vsetko ma z riaditok a nonstop tlmice pritvrdzujem, sice riaditka hnusne preplnene ale co uz.
Ja mám zásadu, že na riaditkách len brzdy a radenie (niekto dokonca len pravé), všetok ostatné sú zbytočnosti Ak chcem raz za uhorský rok zamknúť vidlu, tak nie je problém aj bez páčky a to isté by bolo, aj keby som mal tlmič. No a o teleskope ani nevravím, to je celé zbytočnosť (pre mňa)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tebe vselico pripada inak ako je to v skutocnosti
celkovo mi to pride blbost ze by tamto mohlo vydrzat co len jedno poriadne brzdenie
https://m.pinkbike.com/news/tech-randoms-finale-ligure-ews-2017.html
Tak tak, niekedy nad uvažovaním profesionálnych konštruktérov ostáva rozum stáť
preco mam pocit ze tu vidlu poznam
poplock som uz demontoval z predosleho bajku ale je trosku nakraply ale tak funguje, len teraz ma napada ze to bude asi nejak opacne. Teraz ked som packou zamkol vidlu tak na rebe to bude odomknute a naopak?