Caute. Mam v plane kupit si Garmin edge 500 na MTB bicyklovanie. Zaujimalo by ma ako pevne drzi na riaditkach aj pri rychlej jazde v terene (napr. pri zjazdoch a podobne). Ak mate niekto skusenoti podelte sa ...
Ešte s barometrickým výškomerom v Garminoch si treba dať pozor na počiatočnú hodnotu. Treba počkať kým sa výška ustáli, čo nie je ihneď.
Mne Garminy (500 a 800) fungujú bez problémov.
Kice ja sa nestazujem. Ja som len reagoval na spravu od durus-a.
Viem ze tieto zariadenia nie su 100%ne presne. A ani mi to nejak nevadi. Len som napisal moje skusenosti.
Inak pred vyjazdom necham garmina dost dlho zapnuteho aby sa ta vyska ustalila a snazim sa vzdy mat na zaciatku nastaveny ten vyskovy bod.
Vacsinu vyjazdov mi to vychadza kedze zacinam doma.
tak trochu zmatok, kto na koho reagoval
s tou zmenou vysky v mojom pripade pockam ci sa to zopakuje. som presvedceny ze je to chyba zariadenia, len netusim ako k tomu mohlo dojst.
co sa tyka toho bugu s mazanim aktivit, som zvedavy co mi odpisu z garminu
mne tieto veci vadia. vacsinu z tych funkcii k bajkovaniu sice nepotrebujem,ale ked uz som si to kupil za tie peniaze ako hracku, tak chcem aby to fungovalo
Zdravím po roku používania s velkej spokojnosti s Garmin Edge 500 sa mi prihodila nečakaná vec. Horná časť displeju sa neviem z akej príčiny porúchala. Proste na displeji vynechava každý druhy riadok pixelov a tím pádom je horná časť displeja ťažko čitatelná. Myslel som že mám baterku vybitú ale svieti na 80% takže baterka zrejme to nebude. Stretli ste sa s tímto už niekto? Mám to dať reklamovať alebo čo s tím robiť
Reklamovat co ine. Poslu ti novy (ale uz sa nevyraba), mne sa odlomili "labky" na zadnej casti G 500 co ho drzia v drziaku a bez problemov mi vymenili za novy.Teraz uz mam G 800 a s tym problem nemam ziadny
Aha, no a keď mi reklamáciu uznajú a ako vravíš že sa nevyrába, tak mi pošlu peniaze alebo si doplatím za nejaký aktuálnejší model alebo majú možno na sklade ešte.
A cez koho reklamovať Garmina, cez eshop cez ktorý som to kúpil alebo priamo poslať na servisne stredisko na Slovensku?
Kolko trvalo vybavenie tvojej reklamácie?
Reklamovat co ine. Poslu ti novy (ale uz sa nevyraba), mne sa odlomili "labky" na zadnej casti G 500 co ho drzia v drziaku a bez problemov mi vymenili za novy.Teraz uz mam G 800 a s tym problem nemam ziadny
Zdravím po roku používania s velkej spokojnosti s Garmin Edge 500 sa mi prihodila nečakaná vec. Horná časť displeju sa neviem z akej príčiny porúchala. Proste na displeji vynechava každý druhy riadok pixelov a tím pádom je horná časť displeja ťažko čitatelná. Myslel som že mám baterku vybitú ale svieti na 80% takže baterka zrejme to nebude. Stretli ste sa s tímto už niekto? Mám to dať reklamovať alebo čo s tím robiť
Daj ho reklamovať tam kde si ho kúpil. Nenavymýšľaš nič
caute. Dost casto sa mi na edge 500 stava ze mi v lese nezachyti resp. dost uleti tracklog mimo trasu akou som v skutocnosti isiel. Strava to nasledne odmieta sparovat so segmentami.
Computer je uchyteny na predstavci. Myslite ze problem je ten ze ho tienim a teda by bol skor vhodnejsi drziak pred riaditka? Alebo takto ten Garmin funguje?
Mal som moznost davnejsie testovat edge 500 vyse mesiaca a mal som ho uchiteny na riadidlach, mne sa to tiez stavalo ze proste v hustom lese stracal signal a tym padom aj ukazoval zle rychlost aj log bol kus mimo, nic s tym neurobis lebo je to bohuzial tym ze gps cip je starsi a nieje tak citlivy ako teraz nove tachometre, mam teraz rox 11 a tam kde mi ten garmin stracal signal tento nema vobec problem, dokonca za 4400km co ho mam nemal ani raz slaby signal.
Kolko si ich uz reklamoval? Ja uz niekolko G500,G800,G810. Reklamaciu treba zaregistrovat priamo na stranke Garmin.sk (Conan Zilina) a poslat postou do ich servisneho strediska. Dokonca sucastou reklamacie je aj natlacenie stitku na balik s adresou a s uz vygenerovanym cislom reklamacie. Riesenie reklamcie cez predajcu len predlzi cas.
Na garmin edge 520 plus mi vypadava aktualne stupanie na par sekund je nula a potom skoci...alebo reaguje niekedy dost oneskorene, sigma reagovala ovela rychlejsie a za 2 roky mi to ani raz nevypadlo, je to bezne u garminu alebo je to na reklamaciu?
tym padom mi aj ukazuje viac ako 100m mensie prevysenie, na jednej jazde az 200m... dufam je to pocasim a blbbne barometer kedze na slnku bolo 8stupnov o 5km dalej hmla a 0stupnov...
Laro22
Ja som mal par krat problem s barometrom na fenix 5. Dal som ich fo teplej mydlovoj vody a pretrepal. Potom som to nechal vo vode par esiatok minut. Takuko radu som nasiel niekde na garmin fore, mne to pomohlo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne Garminy (500 a 800) fungujú bez problémov.
Viem ze tieto zariadenia nie su 100%ne presne. A ani mi to nejak nevadi. Len som napisal moje skusenosti.
Inak pred vyjazdom necham garmina dost dlho zapnuteho aby sa ta vyska ustalila a snazim sa vzdy mat na zaciatku nastaveny ten vyskovy bod.
Vacsinu vyjazdov mi to vychadza kedze zacinam doma.
s tou zmenou vysky v mojom pripade pockam ci sa to zopakuje. som presvedceny ze je to chyba zariadenia, len netusim ako k tomu mohlo dojst.
co sa tyka toho bugu s mazanim aktivit, som zvedavy co mi odpisu z garminu
mne tieto veci vadia. vacsinu z tych funkcii k bajkovaniu sice nepotrebujem,ale ked uz som si to kupil za tie peniaze ako hracku, tak chcem aby to fungovalo
A cez koho reklamovať Garmina, cez eshop cez ktorý som to kúpil alebo priamo poslať na servisne stredisko na Slovensku?
Kolko trvalo vybavenie tvojej reklamácie?
Computer je uchyteny na predstavci. Myslite ze problem je ten ze ho tienim a teda by bol skor vhodnejsi drziak pred riaditka? Alebo takto ten Garmin funguje?
Kolko si ich uz reklamoval? Ja uz niekolko G500,G800,G810. Reklamaciu treba zaregistrovat priamo na stranke Garmin.sk (Conan Zilina) a poslat postou do ich servisneho strediska. Dokonca sucastou reklamacie je aj natlacenie stitku na balik s adresou a s uz vygenerovanym cislom reklamacie. Riesenie reklamcie cez predajcu len predlzi cas.
tym padom mi aj ukazuje viac ako 100m mensie prevysenie, na jednej jazde az 200m... dufam je to pocasim a blbbne barometer kedze na slnku bolo 8stupnov o 5km dalej hmla a 0stupnov...
Ja som mal par krat problem s barometrom na fenix 5. Dal som ich fo teplej mydlovoj vody a pretrepal. Potom som to nechal vo vode par esiatok minut. Takuko radu som nasiel niekde na garmin fore, mne to pomohlo.
Neviem ale ako je na tom edge s vodotesnostou.