skoda ze si neprisiel skor, teraz chlapci bajkovali nadherne veci, aj dnes sme boli vonku a zajtra paradna akcia s opekackou .. no cez tyzden je to horsie lebo nie je velmi cas cez den a koncom tyzdna sa chystame prec ak to vyjde..ale ak by si potreboval poradit alebo nejaky napad ozvi sa
no chlapci, dakujem za pochvalu nasich nadhernych kopcov, my sme dnes boli pekna partia a ani sme nezmokli, sedeli sme pod stromami pri ohnicku a opekali na Strupanovej luke a potom vyslo naspat slniecko, zisli dole nadhernym zjazdom po luke do Kamenice a dali kofolku a..paradny den za nami
Ahojte, dnes som sa bol previezt na Ruskom sedle. Co ma zaujalo, teda okrem vyschnuteho pramena Cirochy a vsade pritomnych papierovych vreckoviek aj vlek ( z dialky teda len stlpy) v Ruskom.
Predpokladam, ze to tam ale nefunguje, ci?
Zohnal som totiž 9 rýchlostnú kazetu 11-40 a neradi to na jednotku s XT , ale z DEORE to radi bezvadne , mam to odskušane . No Ďuri - ten dudroš nechce vymenic , bo jomu to dobre radzi teras , taky to kamarat ? A može sebe to rozduma .
Ahojte podľa počasia rozmýšľam ze by som si dal morské oko, Sninsky kamen a Vihorlat.... Chcem sa vás spýtať keď majú vojaci cvičenie v Záhorí môže sa tam ísť.... Viem keď trénujú vo valaskovce je zakázané
Tak v sobotu môžem zabudnúť ísť ku vám keď trénujú v Záhorí
Neblazni... Co ma Zahorie spolocne s Vihorlatom/Valaskovcami. Ved je to vzdialenost cez celu republiku. Tu si klikni http://www.kamenicanadcirochou.sk/vo-valaskovce-legislativa/ Na sobotu a nedelu nie su vo VO Valoskovce planovane ziadne strelby/cvicenia. V pohode tam mozes ist. Navysie niektore uzemne casti, ktore chces navstivit, ani nie su vo VO.
Aha aj ja pozeram co tu pises o Zahori ) a ano ako Pato pise, v sobotu a v nedelu nie su strelby aj ked si pamatam ze aj to sa stalo uz ... a ano niektore casti nie su v uzemi VO Valaskovce len zalezi kadial chces ist a tak...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Narocny teren a este som aj zmokol
Predpokladam, ze to tam ale nefunguje, ci?
Potreboval by som zameniť prehadzovačky . Ja dám 9 rýchlostnú XT čo stoji 60 e :
www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prehadzovace/mtb-7-8-9-prevodov/shimano-xt-rd-m772-sgs-shadow-9-rychlostna-prehadzovacka.html
A potrebujem 9 rýchlostnú DEORE čo stoji 30 e :
www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prehadzovace/mtb-7-8-9-prevodov/shimano-deore-rd-m592-shadow-sgs-9-rychlostna-prehazovacka-903.html
Zohnal som totiž 9 rýchlostnú kazetu 11-40 a neradi to na jednotku s XT , ale z DEORE to radi bezvadne , mam to odskušane . No Ďuri - ten dudroš nechce vymenic , bo jomu to dobre radzi teras , taky to kamarat ? A može sebe to rozduma .
-13% Shimano XT RD-M781 prehadzovačka, 10-kolo, super dlhé ramienko (SGS), Shadow RD, čierna
60,99 € -13%
MOC 102 €http://outdoorhumenne.webgarden.cz/zahlavi/planovane-akcie/nocny-vyjazd-na-vihorlat-2017
Dúfam že sa tam stretneme v hojnom počte .
u nas sa nedostanes povacsine do obvodu ked su strelby, po hrebeni by si presiel ale je to nebezbecne ked sa striela
Neblazni... Co ma Zahorie spolocne s Vihorlatom/Valaskovcami. Ved je to vzdialenost cez celu republiku. Tu si klikni http://www.kamenicanadcirochou.sk/vo-valaskovce-legislativa/ Na sobotu a nedelu nie su vo VO Valoskovce planovane ziadne strelby/cvicenia. V pohode tam mozes ist. Navysie niektore uzemne casti, ktore chces navstivit, ani nie su vo VO.