Mňa už na spálených mostoch viackrát nepustili počas strelieb a obišiel som ich cez meše , kde je tiež hliadka , no na hrebeň nemaju problem pustiť . A taktiež z Hamri keď ideš a je hliadka na razcesti podstávka , tak sa na hrebeň dostaneš cez podstávku kotlík a hipkaňu . A na hrebeni ťa nikto chytať nebude !!! No nevravim že ťa nemôžu pokutovať . To ťa môžu stale ak si na bajku v lese mimo cyklochodníka a lesnej cesty . A naviše Rezervácia Vihorlat nieje sprístupnená verejnosti !!! A tak aj keď si tam pešo tak ryskuješ pokutu !!!! A to sa týka všetkých rezervácií , cez ktore nejde OFICIALNY chodník . Takže tak .
Osobne si myslím že logo vôbec nieje dôležité . Chlapci urobili veľky kus roboty !
A verím že ten zjazd dotiahnu po PATRIU . Aby to na preteku Iľovnickým hrebeňom bolo aj budúci rok zaujimavé .
Pokial nema logo c v kruzku, kludne ho mozu pouzit. Aspon bude informovanym jasne o co ide. Mam rad miestne miestopisne znacenia, ale niekedy su kontraproduktivne.
no tak som bol u vas dal som aj snisnku skalu aj vihorlat ....vyhlady boli aj ked som sa bal ze nebudu ......mate tam velmi krasnu prirodu hlavne vyhlad z vihorlatu na zemplinsku siravu ......dakujem vam za info
jaaaaj ty si cely sninska skala ))))))))) Sninský Kameň a to Velký a Malý má to normálne zemepisný názov )))) ale to iba na margo veci som rad že sa ti u nás páčilo a že ti vyšlo aj počasie a teda si aj mohol niečo vidieť ale na budúce si skús vybrať letnejší termín a snáď sa nám podarí ísť spolu )
tak tohto roku som tam velmi chcel ist a som rad ze mi to vyslo ..co som kukal okolo sniny mate tam vela hor urcite aj vela peknych tras ......ak bude cas buduci rok tak by som sa tam urcite prisiel opat pozriet a kuknut nieco nove ....
Najlepšie ísť celí Iľovnický hrebeň . Z Lackoviec do Sniny cez Sninske traili . Pokusim sa tu dať gpx súbor . Alebo aspoň mapku . Ak by si chcel , tak by som s tebou šiel , ak sa dohodneme na termíne .
Ahojte, n. sedlica- kremenec- dukla už nejaký majster prešiel? Polovicu trasy som na strave prejdutú našiel, ale nikoho, kto by potiahol až na duklu. Nejaké info?
Tak Mišomiky to ma prejdene určite . Ale neviem či naras . Ale mame tu extremistu čo prešiel Osadne - Balnica - Kremenec - N. Sedlica - Podhoroď - Pilnikova Lúka - Kyjov - Humenne .
exot ahoj, z Novej Sedlice cez Kremenec až na Bálnicu sme potiahli a tuším kamarát to má aj na Strave, ale ono je to dosť náročné už po tu Bálnicu a na tu Duklu som pozeral, že je to ešte celkom kus cesty hlavne som počul, že od Bálnice ďalej je dosť zarastené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A verím že ten zjazd dotiahnu po PATRIU . Aby to na preteku Iľovnickým hrebeňom bolo aj budúci rok zaujimavé .
Ahojte,
kade sa dostanem na Sninske traily? Je k tomu daky GPX?
Opat raz sa chystam ku vam a ak bude predpoved na dusicky pekna, zoberiem aj bicykel.
http://www.sports-tracker.com/workout/miskozla259/592d4a6df175724d48998271
Jesenského 3969/206
Bramhora