Ja keď just niečo sledujem, cena sa derie vysoko...a keď náhodou na nejakú aukciu zabudnem tak ma ide šlak trafiť za akú nízku cenu sa predala dotyčná vec
Ja idem na tie aukcie po starom, pekne pred koncom pozriem či tam je ešte mnou akceptovateľná suma a pred koncom prihodím. To isté aj s tou Pikou. Prihodil som len jeden krát. fradog a ty čo si ten predajca keď vieš, že som ešte nedal feedback?
Feedback dávam až po prebratí tovaru, včera ešte len prišla a odvtedy som nemal PC zapnutý.
Jediná výhoda prihadzovania na konci je tá, že nikto ďalší si to už nemôže rozmyslieť a prihodiť viac. Inak stačí tá maximálna suma hocikedy v priebehu aukcie, ako už bolo spomenuté.
Dzejkob511: pockat, co ja mam s tym ? Ja feedback davam , az ked vec dojde a je ok v ramci toho, co som cakal. Pisal som len koment o tom, ze to je verejne viditelne, nie ze to mas spravit .. neviem ci nahodou, predcasnym feedbackom nestracas moznost reklamovat /ci?/
Okrem spotrebaku mi prisla aj tato "salama". Jazdim bezdusaky a toho roku som mal stastie na 3 defekty, ktore mlieko dostatocne nedokazalo zalepit. Plaste nemali vela najazdene (kazdy okolo 500km), mlieko zalepilo defekt len ciastocne a stale mi unikal tlak cez dieru alebo aj mlieko vytekalo pomalicky. Ked som mal kupovat stvrty plast, tak ma to prestalo bavit a googlil som ci neexistuje niejaka moznost zalepit plaste. Skusal som aj klasicke lepky, no tie ma tiez velmi nepodrzali, az som natrafil na tento produkt https://www.bike-components.de/de/MaXalami/MaXiPack-Tubeless-Reifen-Flickset-p44764/. Ta "salama" sa natlaci do diery (plast netreba davat dole) a tym utesni defekt. Bol som skepticky ako som to pchal dnu, no mam to na kolese cez 3 tyzdne a tlak zostava nezmeneny. Za mna super produkt, odvtedy to mam ako sucast podsedlovej kapsicky, snad niekomu pomoze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiež už dlhšie dražím hajzelblad do 300€ a zatial neúspešne.... nevadí, proste ja zaňho nechcem dať viac ako 300 aj keď sa bežne predávajú 450+....
no veď práve ja si k tomu sadám až pár minút pred koncom a keď vidím že už je cena cez moj limit, končím...
Spravil som si screenshot z tej aukcie, toto sa podarí raz za čas
A "positive feedback" co neposles, ked si taky spokojny
fradog a ty čo si ten predajca keď vieš, že som ešte nedal feedback?
Feedback dávam až po prebratí tovaru, včera ešte len prišla a odvtedy som nemal PC zapnutý.
Dzejkob511: vsak feedback je vidno
A aby som nebol OT, tak dnes ešte taká drobnosť.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/weldtite-tubeless-opravna-sada-pre-bezdusove-plaste--sada-8-ks.html
http://index.weldtite.co.uk/products/detail/cycle-tubeless-tyre-outside-repair-kit
Extend WORMIFIX opravná sada pre bezdušové plášte
8,09 €