Ja mám tento model Mammutov zatiaľ asi rok a pol a podrážky sú OK (chodil som v nich NT, VT, MF, VF, trochu Alpy, nejaké ferraty, v zime iba Malé Karpaty). Tak možno zlý kus. Ja by som to skúsil každopádne reklamovať.
Hej isto to skusim... Lebo šak fakt keď to je primarne na ferraty tak som bol v tom že toto zvladnu v pohode .... Som to bral ako skušku pred alpami lebo za 2 tyždne tam idem. .. Ale ako vidim už aby som asi nove zhaňal lebo tam je teren "trošku" iny... Ale som fakt nasraty/sklamany z toho..
Reklamuj, podľa mňa chybný kus. Mám 2x Mammut, jedny Mt. Trail, tie majú stovky km, podrážka je zodratá, okopané sú úplne ale nič nie je prasknuté alebo potrhané. Druhé Mammut Ridge, ktoré nosím na ferraty a tiež úplne bez problémov.
Čavte chalani..toto leto ma dosť chytili turistiky ale potrebnú výbavu moc na to ešte nemám..tenisky som mal len také staršie no už by som aj tie chcel do budúceho roka vymeniť..poraďte na čo prihliadať a na ktoré faktory dať pozor pri kúpe..som v tom začiatočník a preto by som sa radšej predtým takto s vami poradil..
Johny tak hlavne aby boli nepremokavé, vyššie kotníkové - aby sa ti pri chôdzi nevykrúcala noha. To sú asi také najdôležitejšie faktory. A potom už závisí od toho, koľko si ochotní za boty zaplatiť. Ja som si pred mesiacom kupoval nové a vyšli ma 160€ ale sú parádne. Maximálne mi vyhovujú!
Hack3r..ver, že Adidasu sa veru vyvarovať budem...mal som od nich len raz tenisky na bežné nosenie a hneď sa mi rozpadli..odvtedy som si povedal, že nikdy viac!
klabo..a aké máš?..nemohol by si pridať fotku alebo aspoň značku mi napísať?..mám strop do max. 200€ za poriadne boty, lebo viem, že na tom sa neoplatí šetriť!..takže cena je vcelku prijateľná..
GZA..chcem aj niečo odvážnejšie, takže aj skaly ma dosť lákajú...no to až po čase, keď sa už na to budem cítiť..
Ja som už asi 15 rokov verný značke Garmont, 1. vibramy od nich som nosil na turistiku 10 rokov modle Bronco, klasické kožená vibramy bez memrány, 2. súčasné Idaho GTX sa už nerobia, ale je to paráda na celoročné nosenie. V lete po potokoch aj v zime po snehu a nohy stále v suchu . Nosené od bežnej turistiky, cez VHT, Ferraty, túry s mačkami, snežnicami, proste za všetkých podmienok a snáď vo všetkých terénoch a sú skvelé. Takže určite sa do toho oplatí investovať. Ja som kupoval v akcii z 230 na 170 € a ak mi vydržia ako tie 1. nejakých 10 rokov, tak je to určite skvelá kúpa. Ešte mám doma aj tie 1. no nosím ich tak na hríby a na záhradu. Stále sú dobré, len podrážka je zodraná, ale keby chcem, tak sa dá vymeniť, pár firiem to robí . Teraz sa mi z ich ponuky celkom páčia tieto http://www.garmont.com/en/products/backpacking/dakota-lite-gtx
j0hny keď si z PD, tak si sprav výlet do Žiliny, je tam pár špecializovaných predajni s fakt dobrým výberom, treba ich poriadne vyskúšať a na hrubšie ponožky aké budeš nosiť na hory, aby si náhodou nekúpil malé ktoré by ťa tlačili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som si objednal 45 vnutorna dlzka by mala byt 30cm tak to by bolo akurat...
Daj tip.
klabo..a aké máš?..nemohol by si pridať fotku alebo aspoň značku mi napísať?..mám strop do max. 200€ za poriadne boty, lebo viem, že na tom sa neoplatí šetriť!..takže cena je vcelku prijateľná..
GZA..chcem aj niečo odvážnejšie, takže aj skaly ma dosť lákajú...no to až po čase, keď sa už na to budem cítiť..