chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/ventil-caffelatex-tubeless-2ks/6220
Tieto su pouzitelnejsie na viacero druhov rafikov.Ja ich mam na DT Swiss ex500 a tesni to aj bez pouzitia kuzelovej redukcie.Asi preto,ze som zabudol,ze bola v baleni Az teraz som si spomenul,ked Kristina pisala.
Tak sealant to zasestni, ale nic moc .. mam nejake ine, tiez maju kvader, ale do neho sa vlozi polgula. Ale tuna zas moze byt vyhoda (aj nevyhoda) ta skrutka.
Nema co zatesnit, ved na to je tam to kruhove tesnenie. Ale ano, na kovovu maticku je dobre mat nejake male klieste ak to chce clovek v terene bez problemov demontovat. Resp. nezatahovat na krv a pohoda.
Ja mám aj s tými valcami, mám pocit, že tak lepšie tesnia, lepšie pasovali do 20 mm ráfika, ale napriamo som tie caffelatex netestoval... caffelatex má eloxované červené čiapočky, to bolo pre mňa tiež plus
do uzkeho rafika s uzkym žliabkom sú lepšie s valčekovým tvarom, do širokeho plytkeho su v pohode aj tie klasickeho tvaru ako su AC.
na 19kový rafik tie klasicke zle sedeli, trebalo ešte podložku a poriadne zatiahnuť, na široký tesnili skvele... poskušal som asi 3 rôzne tvary
A uz tu raz niekto pisal, ze pred nasadenim ventila nan namota trochu toho vlakna/tmelu, ktore pouzivaju vodari a to utesni okolie ventilu dokonalo. To je tiez dobry hack.
Ja vzdy pred nahodenim ventilu do rafku nakvapam tmel na dosadacia plochu ventilu a matku namazem vazelinou a dotiahnem na fest rukou , zatial mi takto caffelatex vzdy tesnil .
A uz tu raz niekto pisal, ze pred nasadenim ventila nan namota trochu toho vlakna/tmelu, ktore pouzivaju vodari a to utesni okolie ventilu dokonalo. To je tiez dobry hack.
Bol to Tesak a dával tam teflonovou šnúrku. Zabralo. Odtiaľ nefucalo nič.
Je potrebné dať pozor pri prepichovaní dierky na ventil. Dierka musí byť menšia ako priemer ventilu. Dierku nerobiť nožom, nožnicami ani žiadnym iným podobným nástrojom s plochým ostrím. Dierku je potrebné urobiť niečím s okrúhlym profilom. Ja používam malý ihlový pilníček. Keď sa potom do diery natlačí ventil tak dieru svojím objemom roztiahne, ale páska krásne okolo ventilu tesní. Nie sú potrebné ďalšie vychytávky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ok. Dakujem.
Prípadne radšej nejaké iné z tejto stránky? Ďakujem.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/ventil-caffelatex-tubeless-2ks/6220
Tieto su pouzitelnejsie na viacero druhov rafikov.Ja ich mam na DT Swiss ex500 a tesni to aj bez pouzitia kuzelovej redukcie.Asi preto,ze som zabudol,ze bola v baleni
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/duse/ventily/mitas-tubuless-supra-valves-sada-bezdusovych-ventilov.html
Ja mám aj s tými valcami, mám pocit, že tak lepšie tesnia, lepšie pasovali do 20 mm ráfika, ale napriamo som tie caffelatex netestoval... caffelatex má eloxované červené čiapočky, to bolo pre mňa tiež plus
na 19kový rafik tie klasicke zle sedeli, trebalo ešte podložku a poriadne zatiahnuť, na široký tesnili skvele... poskušal som asi 3 rôzne tvary
Bol to Tesak a dával tam teflonovou šnúrku. Zabralo. Odtiaľ nefucalo nič.
S touto páskou má niekto skúsenosti? Beriem niečo z Merlinu tak by sa zviezla cestou, cena je fajn