Na konci sezony treba spoznavat miestne pivarne, najskor si ta preklepneme a ked prejdes pivnym testom tak nieje problem aj pojazdit viem o com hovorim, tiez som sa musel k jazdeniu s miestnymi najskor prepit
Na konci sezony treba spoznavat miestne pivarne, najskor si ta preklepneme a ked prejdes pivnym testom tak nieje problem aj pojazdit viem o com hovorim, tiez som sa musel k jazdeniu s miestnymi najskor prepit
Dufam, ze to takto nefunguje v Martine, lebo s mojim pitim som dobikoval ))
Kedy a kde mate konkurz? koniec sezony? Ten je pre mňa vtedy keď sa topí sneh, vtedy mrzne a fakt sa nedà jazdiť.
Celkom slusne sa tazi uz aj ceste na Chatu pod Suchym, Visnovska dolina cela zablatena od kamionov s drevom a Duben je tiez rozbity od tazby. Takze jesenna pohodicka.
Ahojte. Nevideli ste v poslednej dobe niekde rast trnky? Banova a Hradisko nula bodov Nerozumiem tomu, ale vsetko hole ako moja zadnica. Bol by som velmi vdacny za nejaky tip. Potrebujem len par litrov.
Potrebujem ist naisto. Ak ich tam niekto videl tento tyzden, tak by som to riskol, aj ked to mam od ruky. Byvali aj v Banovej, aj na Hradisku, ale su proste fuc...Minuly rok som zbieral este aj v decembri. Teraz ak som videl par trniek na kriku tak to bolo vela. Vsetko uplne hole. Je mozne, ze sa ani neurodili a zapricinilo to pocasie http://zlin.cz/529759n-slivovice-letos-bude-malo-trnky-se-neurodily
Tak napíšem aj sem ak by sa niekto našiel . Z V. Fatry v mojom prípade asi nič nebude, no s doktor-40 by sme chceli ísť zajtra pojazdiť do Malej, Anakondu, Vretenicu a niečo po okolí, ak by mal niekto záujem sa pridať tak napíšte
nechcem vam menit plany ale takto nejak si predstavujem vyjazd na martinky , modra do kuneradu, anakonda, vretenica, zlta do Vrutok. bez tlacenia to nie je ale nic hrozne
uvidíme, tú modrú do Kunerádu som šiel, je parádne, no rád by som si dal aj niečo iné, možno že až na to Strečno...no uvidíme, zajtra sa dohodneme asi na mieste a podľa chuti, hlavné je niekam vypadnúť a či to bude na jednu alebo 2 stranu až tak neriešim, tam je pekne asi všade a krásne traily
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dufam, ze to takto nefunguje v Martine, lebo s mojim pitim som dobikoval
Kedy a kde mate konkurz?
nechcem vam menit plany ale takto nejak si predstavujem vyjazd na martinky