chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
ZTR Crest MK3 , vnútorná šírka 26 mm,nahodené boli bez tmelu,aj tak držali tlak-papier to nie je,normálne sa dali oprieť po rozbalení o stenu,ani sa neprehli problém je len z tým 2,25 , predný 2,35 je pekne rovný
To musi byt vacsi papier ako Continental X-King Protection .. ale tak snad aspon vzduch drzat bude.
Uvazoval som chvilku, ze jeden vyskusam, ale potom som sa nastastie spamätal. Z principu za plast na bajk nedam 50 €. Bude stacit o 180-200 gramov lahsi a o 30 € lacnejsi Rocket Ron. Inak na auto som teraz pozeral na buducu sezonu nove letne Dunlopy a tie stoja 38 € / kus. To ma utvrdilo, ze nebudem podporovat nenazranost vyrobcov bajkovych komponentov.
zle som napísal,je to ZTR Arch MK3
a je pravda,že tie ceny za plášte na bike sú riadne uletené,na Passat som kúpil letné Continetal premium contact5 za 49,50Eur/ks preto ma dosť štve,že plášť na bike v tej cene je ešte aj krivý
off topic ale neda mi - mna na biku serie uz strasne vela veci ktore su ocividne predrazene a k tomu na hovno vyrobene. a keby sa aspon robili zvolavacky ale nic. mrtvy chrobak. srat prachy ale ked uz za to tu sumu vyvalim nieco od toho ocakavam.
zle som napísal,je to ZTR Arch MK3
a je pravda,že tie ceny za plášte na bike sú riadne uletené,na Passat som kúpil letné Continetal premium contact5 za 49,50Eur/ks preto ma dosť štve,že plášť na bike v tej cene je ešte aj krivý
Bud mas tak stareho passata,ze ma este 15 gumy alebo mas teda super ceny.
No to ano ale kupoval si ako ja Mitasky ,?sandy muddy cross ,nic lacnejsie nebolo,na biky vsak chceme to najlepsie ,Ikon ma aspon 650 g,co je furt 10* menej nez na auto za rovnu cenu , ale GP 4000 maju len nieco cez 200g a stoja tiez takmer ako na auto,ale uz mam na nich cez 9000 km a vobec nelutujem.
Po velmi negativnej skusenosti s Continental Protection (nakoniec ho asi budem vozit s dusou, alebo este predtym skusim iny tmel, mozno mu vadi ten klasicky) som sa dostal aj tubeless ready Maxxis. Sice boky tiez relativne tenke (v porovnani s mojimi oblubenymi USTckami), ale zjavne je tam guma, lebo po nahodeni a 3 dnoch drzi stale tlak (protection mi sfukoval pocas vyjazdu ) .. a to tam mam len klasicky tmelu len na zatesnenie patiek. Konkretne zatial Ardent Race (volodaj - necitat , ale mne sa ten dezen zda docela drsny ) .. predtym som este skusal Rocket Ron ten, co sa predaval pred novym Addix verziou, aj novu Addix a oba typy plastov (ako som bol prekvapeny) maju celkom fajn bocnicu (nie papier, aj ked nie UST) su gumenne a tlak drzia. Zmaknu po mozno 2-3 tyzdnoch, co je ok. Ale cena je fak vysoka. Maxxis napodiv ma povacsine vyrzne lacnejsie tie plaste.
Ja jazdim Maxxis bezduse, uplna spokojnost. Na novom bajku som mal od nova Continental v ProTection verzii a po 2 vyjazdoch som ich menil za Maxxis HR2. Aj ceny maju priaznive, 27,5x2,3 vo verzii EXO TR som kupoval z tunajsieho shopu po 25€.
a preto .ebať cele sajzle nech sa spamataju....tiež odmietam dať za plašť viac ako 30e, vydrží to 2500km ,
na aute mi to vydrží 20x tolko a dam za plašť 70e...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To musi byt vacsi papier ako Continental X-King Protection
Uvazoval som chvilku, ze jeden vyskusam, ale potom som sa nastastie spamätal.
ZTR Crest MK3 ma vnutornu sirku 23 mm.
(ved spotrebka na auto je skoro lacnejsia ako na bike
Bud mas tak stareho passata,ze ma este 15 gumy alebo mas teda super ceny.
http://www.gumy.eu/produkt/pneupreosobnevozidla/continental/premiumcontact+5/195/65R15++91H/letnepneumatiky/?id=19565R15HPR5
je to ozaj nepomer za plášť na bike zaplatiť podobnú cenu a ešte sa doťahovať z reklamáciou
http://www.gumy.eu/produkt/pneupreosobnevozidla/continental/premiumcontact+5/195/65R15++91H/letnepneumatiky/?id=19565R15HPR5
je to ozaj nepomer za plášť na bike zaplatiť podobnú cenu a ešte sa doťahovať z reklamáciou
a preto .ebať cele sajzle
na aute mi to vydrží 20x tolko a dam za plašť 70e...