Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Ja nepreferujem online mapy - ved kde uz v lese je signal ? Ja preferujem vektorove mapy ktore sa mi kazdy piatok aktualizuju, zaberaju nejakych 200MB a zahrnaju vsetky "zoom levely" pre cele Slovensko. A vdaka kayle-ovej teme vyzeraju paradne.
...a ten odkaz bol na zdrojaky - ked sa ti nieco nepaci, tak si to uprav
A co sa tyka zdrojakov, tak si nepochopil /nemusis mi pisat, ze ide o zdrojaky
A co sa tyka zdrojakov, tak si nepochopil /nemusis mi pisat, ze ide o zdrojaky
Orux nema niektore featury ktore pouzivam. A okrem toho ani Orux nie je na iOS.
Ono je celkom rozdiel ci nejaka nativna iOS outdoor navigacia ti vektorovu mapu len otvori, alebo ci pre tuto appku existuje aj tema ktora tuto mapu zobrazi tak ako ma.
Ok, takze mam ti dat link na kernel.org ? Ci aj jadro chces nahradit a nie upravovat ? Nuz, textovy editor snad mas, kompilery su volne dostupne, mozes sa realizovat. Naozaj netusim ako ta v tomto Android obmedzuje.
Napisal si, ze Locus nema alternativu. Uviedol som ti, ze ma.
Napisal si ako upresnenie, ze pouzivas vektorove mapy a teda preto Locus a nie iPhone. Napisal som ti, ze alternativa je .. a dokonca aj pri iPhone.
Teraz pises, ze ide o "nejake" features". Cize menis uplne pointu zaciatku debaty. Ok. Niet o com dalej debatovat. Rozne features je uz ves kazdeho pes.
Co sa tyka vektorovych mapiek, neviem, na to musi reagovat niekto, co ma iPhone. Ja som jednu videl , pozdavala sa mi, ci je pouzitelna pre teba to neviem, ale to nie je podstatne. Ja som ti len vyvratil to, co si tvrdil. Vysledkom je, ze si upravil podstatne svoje tvrdenia. Nic z toho nevyvodzujem, len som chcel vyvratit pretrvavajuci mytus ohladne Locus a Android. Dnes to uz neplati. A to prosim pekne som odporca nahryznuteho ovocia. Rychlo zhnije totiz
Co sa tyka kernel.org, neurazaj ma. V tejto debate som ta nicim neurazil, tak to nerob ani ty. Pokial si neprispel do jadra svojim kodom, tak to ako argument nepouzivaj, pretoze to vyzera dost biedne
Dalsia vec, ze sa sice ohanas linkami na git a pokusas sa ma zastrasit kernelom (pobavilo ma to
Prepac ak ta kernel.org urazil. Ohurit ta nemal. Ale ked niekto vstupi do diskusie o tom, ako Android ponuka vacsie moznosti prisposobenia ako iOS s tym, ze
"Na androide si viem zmenit vselico, ale zakladny problem je, ze si neviem zmenit samotny Android"
nicim inym ako linkom na zdrojaky sa na toto neda odpovedat. Naco si zase ty zaradil spiatocku s tvrdenim ze uz nechces Android modifikovat, ale nahradzovat. Nuz, tak si kup telefon s Tizenom alebo s akymkolvek inym OS ktory ti bude vyhovovat.
Neviem o tom ze by si na iPhonoch mohol rozbehat nejaky open source OS, takze toto nijak nesuvisi s povodnou diskusiou o iOS vs Android.
EDIT: adnroid to android (respekt. sony to samsung)
a inak samsung vyhral, sef bol rychlejsi v objednavani ako moje rozhodovanie, tak mi ulahcil:-)
a samsung a5 2017 je dobrá voľba, neboj sa jej ... aj keď samozrejme ajfon x je určite oveľa lepší
zhanam konkretne dva fony, sony ericsson x10 mini, nie verzia pro, druhy je sony xperia sp, idealne lepsi stav, ale nebranim sa nejako slabsie poskodenemu dotyku alebo displeju, najlepisie osobny odber, som kazdy den v po tak nejake normalne okolie az po ke
a aby som nezabudol najlepsie pisat sem alebo do spravy a tam uz poskytnem blizsie info
Ja neviem ako som len mohol prežiť toľké roky v lese len vďaka VKÚ mapám (aj 10 rokov starými, načo aktualizácia každý piatok), event. SHOCart alternatívou... Teraz sa hrajkám s iPhonom a stále budem jazdiť s VKÚ mapami a v stave núdze používať offline mapy.cz, hlavne na lokalizáciu, kvalitou je niekde inde ako OSM a freemap. Toto sa týka len jazdenia na SK, inde jazdiť zatiaľ neplánujem