Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Isto kevlar, tam je minimálny rozdiel, za čo už len nahodenie ti ušetrí veľa nepríjemných chvíľ za tú cenu sú super, oproti GP4000 zanedbateľný rozdiel, cena polovičná.
Záleží od šírky ráfika, ale ak sú širšie ráfiky tak aj 25 mm. U aero kolies je treba aby nafúknutý plášť nebol širší ako ráfik, jednak to vyzerá zvláštne, jednak je to fakt cítiť na aerodynamike.
Nie vsetci skoncili pri GP4000SII. Mne sa este viac pozdavali schwalbe one. Ja by som siel do 25mm. Prida to dost na komforte. Navyse ak mas nizsie a nekarbonove rafiky, trosku pohodila pride vhod.
Nie vsetci skoncili pri GP4000SII. Mne sa este viac pozdavali schwalbe one. Ja by som siel do 25mm. Prida to dost na komforte. Navyse ak mas nizsie a nekarbonove rafiky, trosku pohodila pride vhod.
Tieto plášte majú práve byť na vysoký 52 mm ráfik karbón. Tam by som asi išiel do tých 23mm. Jazdím teraz 23mm na nízkom nekarbónovom ráfiku, nie je to síce nejaké super komfortné, ale dá sa to.
Pri ETRTO: 622 x 15 C mozes pokojne volit plaste od 23 do 32 mm. Samozreme zavisi od tvojej preferencie a ramu. Videl som ramy, kde uz 25 mm siroke plaste po nachytani bordelu suchali o ram. Ja vsak stale preferujem 25 mm
Niektori dokonca vozia vzadu 25 mm a vpredu 23 mm kvoli (aero faktoru)
Ešte je na zváženie, že pri šírke 15C (mám také) sa komfortne nafúkaný 28 mm bude v zatáčke žvatlať, čo nie je príjemné (sa mi to stalo). Dávam na Campa Zondy 28 mm Conti 4Seasons a pri cca 60 psi je to už nepríjemne žvatlavé, lepší by bom 17C, ideál 19C.
do väčších ako 23mm nepôjdem, teraz mám 23ky, fúkam ich na 7-8bar, nie je to síce komfort, ale keďže nejazdím extra dlhé trasy, tak mi to taký problém nerobí
otazka ohladne galusiek... na 24mm Tufach som nasiel doporucovzny tlak iba 6-8 bar... na inych Tufach, resp aj na vacsine inych galusiek je doporucovane 10-12 resp.15 bar.
Udajne fukat uz nad 8-10 barov je viac menej zbytocne, pretoze tam vraj uz valivy odpor klesa len minimalne... co je na tom pravdy?
Kolko sa bezne fuka pocas zavodov, napr. profici jazdia na akom tlaku?
Moze maximalny tlak nejako poskodit karbonove rafy, resp neprispieva k vacsej zranitelnosti kolesa po nabehnuti na nejaku hranu?
vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Drôt mi nevadí, ale nepriplatiť radšej za skladačku? : https://www.merlincycles.com/continental-ultra-sport-ii-folding-road-tyre-700c-58350.html
Tieto plášte majú práve byť na vysoký 52 mm ráfik karbón. Tam by som asi išiel do tých 23mm. Jazdím teraz 23mm na nízkom nekarbónovom ráfiku, nie je to síce nejaké super komfortné, ale dá sa to.
Niektori dokonca vozia vzadu 25 mm a vpredu 23 mm kvoli (aero faktoru)
Udajne fukat uz nad 8-10 barov je viac menej zbytocne, pretoze tam vraj uz valivy odpor klesa len minimalne... co je na tom pravdy?
Kolko sa bezne fuka pocas zavodov, napr. profici jazdia na akom tlaku?
Moze maximalny tlak nejako poskodit karbonove rafy, resp neprispieva k vacsej zranitelnosti kolesa po nabehnuti na nejaku hranu?
vdaka