na osi rs maxle lite som urval ten koniec o ktory sa opiera packa rychloupinaka pri srubovani, bolo to prasknute a ja somar som to tam nechaval, veeed to este funguje tak naco menit teraz si neviem dat rady ako to vytiahnut von(rozumej vytocit pevnu os z ramu ), tak vas chcem poprosit o radu ako by sa to dalo, niesom pri bajku no niekedy neskor vecer viem aj cvaknut ako to vyzera
ako moc si to mal dotiahnute a ako moc si to dolamal? skus dat cez to handru nech sa nedorezes a vytocit to rukou za ten kus plechu co tam ostal. inak tato oska je velky kandidat na vyrobok desatrocia.
na osi rs maxle lite som urval ten koniec o ktory sa opiera packa rychloupinaka pri srubovani, bolo to prasknute a ja somar som to tam nechaval, veeed to este funguje tak naco menit teraz si neviem dat rady ako to vytiahnut von(rozumej vytocit pevnu os z ramu ), tak vas chcem poprosit o radu ako by sa to dalo, niesom pri bajku no niekedy neskor vecer viem aj cvaknut ako to vyzera
Neviem presne ako to vyzera, ale mne pri strhnutej hlavicke na imbusovom srobe pomohlo nabit torx kluc a normalne some to odtiahol.
Hmm, ani nefúkam vysoké tlaky, aj tak to nevydrží...
mobilfoto
Aj na mojom sa to stalo pri umývaní, a preto že má v názve G Po Horalovi cestou domov pršalo, tak som ho išiel vo štvrtok oplachnut, reku nech nejdem na novodubnicak špinavý a vtedy to začalo. , nastriekam saponát a na zadnom plášti také mikro bublinky, za tie 4 dni ani nestratil tlak, preto som si to nevšimol. Zhodim plášť, že vymenim rovno novú dušu, keď som tento rok dostal prvý defekt a páska celá od blata, tak som ju zhodil a na rafe "čmuha" čo už nešla umyť. Keďže som ho hneď nezohnal, tak som to absolvoval s tým prasknutým, 2x som zastal, lebo to vyzeralo na defekt, bol to len blby pocit že to tak plávalo. Nový som zohnal " na povale" predajcu v PK, len v inej farbe, tak v Topoľčiankach som vyzeral ako semafor, asi to tak aj nechám kým prdne aj ten predný
Tie boa koliecka predavaju aj ako nahradny diel vratane tenkého lanka.
Ja som to na tretrách specialized uz menil.
vysrobuj ten maly imbusak v strede koliecka a rozober to(vytiahni tkanicku aj z protilahlej strany na tretre)
ak je v tej plastovej casti na tretre(tej kriklavo zelenej) neposkodeny zavit ,koliecko sa bude dat vymenit ako nahradny diel.
To hej,mne system funguje,problem je vtom ze sa to odtrhlo cele od tretry v mieste kde je to prisite,a to sa neda zohnat ani boa to nema v ponuke ako nahradny diel...oni garantuju iba tie casti co sa daju vymenit..to co je prisite ich nezaujima
Hej lenze on ma problem, ze ho vytrhol cele z topanky. Koliesko je funkcne len nie je na topanke To lepidlo vyzera ako najlepsie riesenie.
Inak ja uvolnujem BOA tak, ze ho pridrzim pri topanke a az potom potiahnem, aby sa mi nestalo presne toto.
Vzdy ked sa mi nahodou,alebo pri pade pretocia rajdy,urobi mi packa brzdy tuto ryhu do ramu.
Nechcem aby sa to zväcsovalo a rozmyslam,ci by to vyriesila takato nalepka,ci je dost odolna hlavne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem presne ako to vyzera, ale mne pri strhnutej hlavicke na imbusovom srobe pomohlo nabit torx kluc a normalne some to odtiahol.
mobilfoto
Aj na mojom sa to stalo pri umývaní, a preto že má v názve G
ocisti technicakom a prilep mamutom
Ja som to na tretrách specialized uz menil.
vysrobuj ten maly imbusak v strede koliecka a rozober to(vytiahni tkanicku aj z protilahlej strany na tretre)
ak je v tej plastovej casti na tretre(tej kriklavo zelenej) neposkodeny zavit ,koliecko sa bude dat vymenit ako nahradny diel.
Navod :
https://www.youtube.com/watch?v=DV4AcwzrAeI
nahradny diel:
https://www.bike-discount.de/en/buy/gaerne-replacement-kit-for-boa-ip1-closure-system-567402/wg_id-183
Inak ja uvolnujem BOA tak, ze ho pridrzim pri topanke a az potom potiahnem, aby sa mi nestalo presne toto.
"Boa jeho!“
Nechcem aby sa to zväcsovalo a rozmyslam,ci by to vyriesila takato nalepka,ci je dost odolna hlavne
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/ochrana-ramu/lizard-skins-carbon-patch-kit-sada-samolepiek-na-ram-8-ks.html
Alebo ktosi napad,co tam nalepit?
Lizard Skins Carbon Patch Kit sada samolepiek na rám 8 ks
9,49 €