chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
teflonova paska splnila svoj ucel ale uz mam aj tunning II a to ze v mieste ventilu nalepim samolepiacu zaplatu (je maksia ako paska takze lepsie zatesni ventil)..... a dierku robit ako pise Kristina... niecim nalym a gulatym.... pilnik je dobry tip, ja som si nato zabtusil do s***** maly srobovak
Zeby ju kvoli KTM aj farbili? To by boli privelke naklady naviac menit farbu na linke kvoli takej maloobjemovej zakazke. Skor by som to tipol na Tesa 64824. Uz som ju tu spominal - je to len o kusok tensi a teda o kusok menej pevny model ako Tesa 4289, ale za tretinovu cenu. A taktiez sa jedna o polypropylenovu pasku s kaucukovym lepidlom ako v pripade 4289. Takze ak je to naozaj 64824, tak KTM ma na tej paske este väcsiu marzu ako NoTubes na tej svojej.
Ja by som tiez nebehal na postu kvoli objednavke za par €, z ktorej zisk by nepokryl ani naklady na strateny cas (cesta na postu, cakanie, cesta z posty).
Ale eshop podnikanie je práve o tom že musíš poslať a venovať sa aj tej malej 5e objednávke, aby si si prilákal zákazníkov a urobil si dobré meno. Takto vezmem radšej tú KTM, aj keď cena za meter je vyššia, mne bude stačiť. Nie každý chodí cez BA, aby si mohol zvoliť osobný odber...
Asi pred 3 tyzdnami som nahodil plaste maxxis beaver a dal tam tmel caffelatex. Po troch tyzdnoch je konzistencia v plasti trochu ina, ako ta ktoru som tam daval. Mlieka je menej, je take poslozaschnute. Skusil som tam splechnut trochu vody a ta pozbierala ten polozaschnuty tmel. Je to podla vas ok, (ak mate pocit, ze ten tmel uz nie je v kolese velmi pocut) ze tam miesto dalsieho tmelu doplnim par ml cistej vody aby sa ten tmel znovu trocha zriedil? Nejake skusenosti?
Ja by som tmel asi vymenil (a rovno asi aj znacku, uz som cital viac negativnych ohlasov na caffelatex). Zriedeny s vodou podla mna uz nebude mat take tesniace ucinky, ale je to len moj osobny nazor, nerobil som ziadny vyskum
Logicky si myslim, ze prave ta voda, ktora tam bola sa nejakym sposobom odparila alebo vpila do plasta. Tak preco ju len nedoplnit?
Ano planujem vymenit tmel, toto tuhne nejako prirychlo.
pred casom som nieco podobne skusil v plastoch schwalbe,tmel caffelatex.problem je v tom,ze netrafis tu koncentraciu,pomer vody podla mna.ked so pichol koleso,tak ten zriedeny tmel striekal von a nezalepil dieru.vymenil som tmel za no tubes a plaste za maxxis.zatial som si ani jeden defekt nevsimol..
Zrejme si myslel mňa. Som na ňom závislý už 6 rokov. Milujú ho aj riedke Schvalbáky. Tiež sú na ňom závislé. Vystrebú ho a pýtajú nový každé dva mesiace.
ale, tak aj ja som cca 5 rokov pouzival Caffelatex a ziadne problemy, prave naopak iba dobre skusenosti a nikdy mi nezhustol ani po dlhsom pouzivani...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S touto páskou má niekto skúsenosti? Beriem niečo z Merlinu tak by sa zviezla cestou, cena je fajn
sa neunúvali ani ten Tesa nápis dať preč vo výrobe
A teda keby sa niekomu zdalo vela tych 10,10 € za Tesu 4289, tak pokojne moze kupit tu Tesu 64824 za 3,50 €: https://acea.sk/tesa-64284-upevnovacia-paska/p100
Tých 25e poštovné myslia vážne?
https://r2-bike.com/navi.php?jtl_token=7246707e4a9ce59ddd89737e4fb45627&suchausdruck=tesa
Ano planujem vymenit tmel, toto tuhne nejako prirychlo.
e?
Ja som dal plast dole po cca 3 mes. a je to zabava dat dole tu tenku foliu co po cafe zostala.
Samozrejme defekt nebol.