Dano, mal si ho najprv odvazit, pre nas fajnsmekrov na vahu...
odvážiť som ho veru zabudol,ale Miro má na sklade taký istý,váha rámu z tlmičom,pevnou osou a sedlovou objímkou je 2490 gr. nie je to najlahší bike,je stavaný na tuhosť,odolnosť-dá sa na ňom jazdiť riadna palba(ale to sa aj musí vedieť
no tento rám je z toho lepšieho karbónu,Yeti ho nazýva Torq , majú aj rámy z karbónu nižšej triedy,sú rovnako tuhé ale váha je o 220 - 300 gr. vyššia-podla velkosti rámu
je doskladané,idem trochu pojazdiť,ak bude ešte svetlo,porobím foto a dám do príslušnej témy
Ved toto, ako Kristina napisala, tie lepsie karbony, bez tlmica a bez osy, vazievaju okolo 2.3-2.5kg. Viem, lebo moj nekarbon ma presne 3.5 a ked pozeravam karbonove alternativy tak je to o 1kg menej. Ak tlmic vazi cca 350-400g, dajme tomu aj s osou, tak 2kg len na ram je viac ako slusna vaha pri tych zdvihoch...
Tak potom daj prve dojmy, ked sa pojdes previezt, to bude ina lahodka
tak moj ibis v XLku ma s tlmicom+ hlavovym daco cez 2800g.. a to je klasicke povodne mojo, ani nie odlahcene SLko, tam to bolo o dajakych 200 ci 300g dole tusim..
Dnes DHL doniesla krytky baterky na merač výkonu, ktorú som nedávno v lese stratil, keďže jazdím ako prasa Tak som písal do Kanady a tam hneď, že nech dám adresu a pošlú mi ho Neviem ale kde spravili chybu, alebo či to bola náhoda, tak mi to colnica zadržala, ženská chcela odo mňa tristo dokladov, tak som jej vysvetlil situáciu a potom stačilo už len nejaké čestné prehlásenie, že ide o ND, ktorý mi poslali zadarmo a ešte som to musel doložiť mailovou komunikáciou, ktorú som im musel dodať preloženú, lebo asi na colnom úrade nepracuje nik čo vie základy AJ No každopádne to aspoň vybavili. Ale palec hore do Kanady, za takýto zákaznícky prístup a za to že poslali rovno dva kusy
Tak uz aj mne prisli krytky zo Stages po tom co som ju stratil... jeden mail aky mam problem, v druhom som poslal adresu a za 3 dni doma zadarmo dve nahradne aj s tesnenim co tam ma byt... ani za postovne nechceli... dva palce hore za takyto servis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja 180 a noha 46,5
Kolega 190 noha 43 takzeee
odvážiť som ho veru zabudol,ale Miro má na sklade taký istý,váha rámu z tlmičom,pevnou osou a sedlovou objímkou je 2490 gr. nie je to najlahší bike,je stavaný na tuhosť,odolnosť-dá sa na ňom jazdiť riadna palba(ale to sa aj musí vedieť
je doskladané,idem trochu pojazdiť,ak bude ešte svetlo,porobím foto a dám do príslušnej témy
Tak potom daj prve dojmy, ked sa pojdes previezt, to bude ina lahodka
Fotka splna vsetky narocne poziadavky fora:
- fotka zo spravnej strany (drive side)
- krabica
- produkt
- podlahova lista
- macka (a liska ako bonus)
tie som chcel aj ja, ale mali len male čisla
Tak uz aj mne prisli krytky zo Stages po tom co som ju stratil... jeden mail aky mam problem, v druhom som poslal adresu a za 3 dni doma zadarmo dve nahradne aj s tesnenim co tam ma byt... ani za postovne nechceli... dva palce hore za takyto servis