Jednoduchy momentovy kluc IceToolz Ocarina za 20 Euro s postovnym (eBay). Ma mierku od 0 do 10 Nm. Podla testov je dost presny v porvnani s inymi aj drahsimi klucmi. Samozrejme treba pozerat na tu stupnicu a prestat dotahovat na pozadovanej hodnote - nie je to ten typ kedy ten kluc nedovoli viac dotiahnut.
práve mi ujo kuriér priniesol nový pohon a sedielko ,dôvod prečo nová kazeta po cca.1nej sezóne je,že v jednom nemenovanom servise v ZA na Rosinkách mi veľmi šikovný mechanik strhol upínací mechanizmus na XD hub,čo ma ale prekvapilo,v Srame prišli s upgradeom ,namiesto tzv.jazýčkov dali "maticu"v jednom kuse[img][img][/img][/img]
mechanik to chcel hodit na mna,pri nahadzovani som pouzil montaznu vazelinu a momentak od BBB,radsej som odisiel ,lebo neviem akoby to dopadlo,na zahranicnych forach som sa docital ,ze nie som sam co mal problem s tym upinacim mechanizmom,preto asi ten upgrade
prvy krat som si zadovazil ESI aj ja, na moju velku ruku Extra Chunky, po prvom vyjazde mozem len pochvalit. Konecne poriadny uchop a aj zapestie si konecne oddychlo
No tie co si poslal su vyssie cize aj do vyssieho snehu parada, no chcel som sa zmestit do 150 eur, ktore som aj tak trocha prekrocil , este do piatku mi maju prist Silvini nohavice s membranou, pred zhruba tyzdnom som kupoval svetlo. Za necele 2 tyzdne som pustil 320 eur, musim sa kus krotit. Este ze som slobodny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubik: to už radšej to kolečko
Sada stojí 8 dolárov , či to pošlú na Slovensko netuším . Ale pýtať zato 20 € / kus na mi príde zlodejina...
Veru dobre vyzeraju, osobne som ti ich prekontroloval, kym ku tebe dosli
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/zimne-tretry/mavic-crossmax-sl-pre-thermo-zimne-mtb-tretry-cierne.html