Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Bol som dnes pod V. Tríbečom a aj tam je značenie. Myslel som, že to bude nitrianska 100 (Vtáčnik-NR) Farba fáborkov zodpovedá preteku.(červenobiele) Ako som doma zistil, akcia však bola už v septembri. Prvý to spravil za 10,35 hod. (105 km s prevýšením cez 3000 m)
Ked som tam vcera bol, tak to prave vyzeralo ze to balia. Schovavali stupne vytazov, pobehovali tam este najaky ludia a niekolko fotografov.
A bol to ten beh?
Hunták sprejazdnený, lístie vyhrabané do polky..už som nevládal..celé to bude dokončené v priebehu budúceho týždňa..ak sa niekto chystá na bike cez víkend tak pokojne..od jazierka smerom na Podhorany to je priechodné..
Predpoveď počasia naznačuje, že tento víkend bude Tríbečie zjazdné ešte lesom. Teplota 15stupňov (hore okolo 10)
Ak má niekto záujem ísť napr. na Medvedí vrch a okoštovať vrcholovkový singel smerom na Trojchotár, dajte vedieť. Išlo by sa v nedeľu skoro odpoludnia z Jelenca. (presný čas stretávky sa ešte upraví)
Záujemci, dajte mi vedieť na MTBIKER mail.
Zobor je teraz suchy,maximalne niekde idealik vlhky. Akurat len napadane listie maskuje "nastrahy"- treba opatrne. Do najblizsieho dazda sa oplati jazdit.
Tak, tak. Južná strana a vrchol relatívne v pohodičke. Dá sa aj pod Tríbečom v lese. Len lístia je už veľa a to skrýva nástrahy.
Ak má niekto záujem, mám zajtra v aute jedno miesto pre bikera a bajk. Odchádzam z NR o 11,30-40 hod. (Treba sa mi ohlásiť mailom)
(o 12,00 hod. stretávka pred obecným úradom v Jelenci a výšlap na Medvedí vrch)
dnes som bol prepíliť a vyčistiť hunták..zostala tam ešte jedna čerešňa, ktorú som nedal, musím sa tam ešte vrátiť..ale okrem tejto jednej prekážky je to priechodné..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prisiel som tam uz ked bolo po vsetkom.
Len ci mam lutovat ze som zmeskal.
Ja toho moc nenabeham.
Ale zvlastne ze som ziadneho bezca nestretol, zato bajkerov bolo hodne.
A bol to ten beh?
Ak má niekto záujem ísť napr. na Medvedí vrch a okoštovať vrcholovkový singel smerom na Trojchotár, dajte vedieť. Išlo by sa v nedeľu skoro odpoludnia z Jelenca. (presný čas stretávky sa ešte upraví)
Záujemci, dajte mi vedieť na MTBIKER mail.
je o tom aj kniha
Ak má niekto záujem, mám zajtra v aute jedno miesto pre bikera a bajk. Odchádzam z NR o 11,30-40 hod. (Treba sa mi ohlásiť mailom)
(o 12,00 hod. stretávka pred obecným úradom v Jelenci a výšlap na Medvedí vrch)