neskúšal ešte niekto doma nitovať kotúče? dať si niekde na laser vypáliť a len to prenitovať na ten unášač
To nie je zly napad. AISI304 stoji 13 EUR m2. Co BADE pisal ohladom nitov, tak tam problem nevidim. Sila brzdy sa da zistit a potom je to uz len vypocet na strih.
Nie poštárka ale dneska mi oco doniesol posledné diely do skladačky
No tak pri tej kazete som sa nakoniec rozhodol pre 11-36 SLX
Expresne rýchlo zo cycle
Ja ti neviem, mal som 3x10 a teraz mam 2x10 a zda sa mi to lepsie, clovek hlavne nemusi riesit nejake krizenie retaze.
Akoze nemusi .. pri 2x10 krizis este viac .. len si to neuvedomujes .. si to prepocitaj, uvidis sam, jak je naprd. mat 24/38 voci 22-32-44
doktor-40jo, tie mam na skusku tiez /nie cierne/ .. podla mna dlho nevydrzia, ale vsak uvidime. AK by vydrzali aspon 5k, tak sa asi oplati. Brzdia zatial v pohode. Aj napriek Kosickemu skepticizmu
Nie poštárka ale dneska mi oco doniesol posledné diely do skladačky
Expresne rýchlo zo cycle
Ísť fotiť komponenty do lesa je už iný level, ešte lepšie by bolo, keby boli v tom machu rozbalené
Tento rok som presiel na 2x10 a zeby som nejak viac krizil retaz sa mi nezda kedze presmykac mi to oznami vcas...a.prevody v pohode uplne sa da 35 40 po rovinke tak nestraste.
tak včera došli a dnes som odskúšal..45km pri teplote 4-6°c čakal som lepší tepelný komfort. A ak ich budete objednávať tak o dve čísla väčšie. Ja nosim 41, objednal som 42, ale su mi len len
... a to tuším píšu že objednať svoju štandardnú veľkosť
ak máš čistou náhodou nejaké SiDi, koľkátky ti sedia? ja mám normálne boty tak 41-42, sidiny 42 a nad NW zimnými rozmýšľam (alebo zostanem pri sidinách?)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=kHSPobyO_Lk
To nie je zly napad. AISI304 stoji 13 EUR m2. Co BADE pisal ohladom nitov, tak tam problem nevidim. Sila brzdy sa da zistit a potom je to uz len vypocet na strih.
https://www.youtube.com/watch?v=kHSPobyO_Lk
toto si si trochu pomýlil tému, to malo ísť do vtipkára, dedo riadny striptér
Expresne rýchlo zo
Akoze nemusi .. pri 2x10 krizis este viac
doktor-40jo, tie mam na skusku tiez /nie cierne/ .. podla mna dlho nevydrzia, ale vsak uvidime. AK by vydrzali aspon 5k, tak sa asi oplati. Brzdia zatial v pohode. Aj napriek Kosickemu skepticizmu
Expresne rýchlo zo
Ísť fotiť komponenty do lesa je už iný level, ešte lepšie by bolo, keby boli v tom machu rozbalené
ak máš čistou náhodou nejaké SiDi, koľkátky ti sedia? ja mám normálne boty tak 41-42, sidiny 42 a nad NW zimnými rozmýšľam (alebo zostanem pri sidinách?)