V lese okolo Marhátu kopa popadaných stromov a boli fakt dosť veľké...
Tak toto je riadny maco... tam asi pílka zlodejka v batohu nepomôže... aj tam cez chodník ďalej boli popadané statne kusy... ale teraz sa tam ťaží dosť, si myslím, že to prerežú... Sakra škoda v lete to bolo chvíľku celé prejazdné až po havran, bol tam aj buldozér...
Už keď sme pri stromoch tak jeden nový podliezací je aj na Bôrovišti v poslednej stúpacej časti, a jeden ľahol na chodník v tom krátkom výšľape po zjazde z Tematína... Ale ten by dvaja statnejší chlapi v pohode odhodili ja som s ním pohol len mi došla para...
Ja mám posunutú spodnú na ľavej strane a tlačí mi na nerv do nohy, ako ja som s tým robil aj jazdil ale pokiaľ nie si masochista tak to neni ono
Neurológ na mne vyskúšal už hádam všetko a odporučil operáciu tú som odmietol a idem na súkromnú kliniku že to robia oveľa jednoduchšie a menej bolestivejšie, volajú sa Europainclinics... Každopádne v pondelok budem múdrejší a ďakujem za podporu
pekne videa tam maju ja mam jednu platnicku uplne vyliatu tak mne uz pomoze len vymena. ale zatial mam bolesti ktore viem zniest a sam primar mi povedal ze pokial to viem vydrzat tak nepriamo odporuca nenechat sa rezat. ine by to bolo samozrejme v akutnom stave. inac ja som bol 4x na ozonoterapii, cca 1x za rok a to mi jednoznacne pomohlo od brutalnych bolesti.
ja som uz skoro nechodil, lavu nohu mi slo od bolesti roztrhnut...takze z vlastnej skusenosti ozon odporucim kazdemu kto ma vysunutu platnicku a tlaci mu na nerv/y
ja som uz skoro nechodil, lavu nohu mi slo od bolesti roztrhnut...takze z vlastnej skusenosti ozon odporucim kazdemu kto ma vysunutu platnicku a tlaci mu na nerv/y
Ozón som mal 3x "trtáč" 2x vo februári som si odležal na neuroške cca 10 dní tento rok asi 5 mesiacov v bolestiach zožratých na kilá anelgetik (ale stihol som skoro 2000km na bajku) tento rok, ale nemôžem pracovať = zarábať tak to musím riešiť, ale klasicku operáciu by som nešiel preto skúšam niečo iné a vraj účinné, tak dúfam...
drzim palce, viem presne ake mas resp si mal bolesti zazil som si to. samozrejme kazdy to mame poskodene inac a indikacia cohokolvek musi byt tiez ina.
Ja ju mám aj prasknutú a je tam nejaký úlomok čo robí problémy inak do kedy ma to nechytilo som ani len netušil koľko ľudí okolo mňa má takéto problémy, je to až neuveriteľné a vôbec nikomu to neprajem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak toto je riadny maco... tam asi pílka zlodejka v batohu nepomôže... aj tam cez chodník ďalej boli popadané statne kusy... ale teraz sa tam ťaží dosť, si myslím, že to prerežú... Sakra škoda v lete to bolo chvíľku celé prejazdné až po havran, bol tam aj buldozér...
Už keď sme pri stromoch tak jeden nový podliezací je aj na Bôrovišti v poslednej stúpacej časti, a jeden ľahol na chodník v tom krátkom výšľape po zjazde z Tematína... Ale ten by dvaja statnejší chlapi v pohode odhodili ja som s ním pohol len mi došla para...
Neurológ na mne vyskúšal už hádam všetko a odporučil operáciu tú som odmietol a idem na súkromnú kliniku že to robia oveľa jednoduchšie a menej bolestivejšie, volajú sa Europainclinics... Každopádne v pondelok budem múdrejší a ďakujem za podporu
To je isto eBike.
Ten panko tu uz bol, ale vtedy mal duhovy dres.
Ozón som mal 3x "trtáč" 2x vo februári som si odležal na neuroške cca 10 dní tento rok asi 5 mesiacov v bolestiach zožratých na kilá anelgetik (ale stihol som skoro 2000km na bajku)
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/vas-domaci-milacik-t16101-2265.html?
Už ten film niekto videl? Trailer vyzerá zaujímavo
"Toto je ako dobijacia stanica v lese či ako.??? Vie niekto!?????"