tak po skúsenosti kedy rozhodca pindal na slovenskom pohári na časovke jednému že mal pod hrazdou neorigo homemade podložky sa už nečudujem ničomu a to mal len preto že vison v tom čase nemal tak vysokú podložku dostupnú... a nebolo to o vzorku, ale skôr o tom či každý jednotlivý typ plášta nemusí mať UCI nálepku aby sa mohol používať...
"Perhaps it wasn’t just luck or a special tread that helped Van Aert avoid flats, but higher pressure to finish a pressure-cooker of a race.
Van Aert’s dad said from pits during the race, “We thought about the tire pressure and ran them a bit higher. He’ll have to take the technical zones slower but then there’s less chance of flat tires.”"
Je tam samozrejme aj spochybnene. Asi nikto nevie, co bolo dolezitejsie.
Akože všade sa píše, že tú úvodnú kolíziu na tom prvom minikopčeku zavinila Havlíková so zlomenou Favoritkou, aj ona to tvrdí. Ale veď zo spomaleného záberu krásne vidno (https://www.youtube.com/watch?v=H9hUiGyw_lg), že Američanka McFadden s desinou číslom sa asi vyhýbala kolesu pred ňou, skrížila predné koleso, zastala a kompletne celú skupinu zabrzdila a práve ona to spôsobila. Pavlíková spadla na kraji a ju muselo akurát obísť pár pretekárok, to je všetko.
Sven Nys ma vlastny team - Telenet Fidea Lions, takze s Van Aertom nema nic spolocne
Van Aert jazdi za Veranda Willems-Crelan, kde je Niels Albert veducim, ale priamo osobnym trenerom asi nie - Van Aerta trenoval minuly rok Marc Lamberts, kedze sa mu dari dalej tak predpokladam ze trenera pre tento rok nezmenil.
Tuto sobotu vrcholi Superprestige. A suboj Poela a Aerta je užasny. Najviac sa mi zda ,že to dokazuje kusok suboja od 20 min. https://youtu.be/8p9UXlKVlQo?t=20m15s
No zda sa ze je ozaj lepsi. To skore je este vyssie a o dost uz pred MS. Potencial ma to ma. Ale na MS mu to nevyslo. Cital som ze sa dohaduju belgicki novinari ze ma lepsie VO ako Aert a vdaka tomu je "lepsi".V superprestige jednoznacne vedie a Aert mu len tazko dokazal konkurovat. Fyzicke vlastnosti vyska.vaha.vek maju rovnake tak asi bud VO alebo ma lepsiu motivaciu.
Do MS je to este daleka cesta, ale zaciatok sezony ma aj vdaka tomu ze jazdil XCO perfektny. V Amerike ho videli ostatni vzdy len na starte .
V Europe to uz bolo trochu vyrovnanejsie. Van Aert vyzera, ze ide hore. Uvidime dnes na vetovom pohari po tej vcerajsej kolizii.
Ten duhovy dres by som mu tiez prial.
Ja si myslim,ze pokial nedostane technicky problem vyhra. Posledne 2-3 r nema konkurenciu. A v tom XCO ho dostali tiez pad,alebo problemy.Schurter sa nestacil kukat kto ho to nahana. Aert je tiez spicka,ale on je ako Kulhavy tiez sa musi pripravit na dolezite zavody . Poel ten ako pises ,vsetci ho vidia akurat na starte
Dnes to bol v Koksijde zase zavod jedneho muza. Van der Poel bol technicky perfektny, niektore pasaze v piesku jazdil ako jediny na bicykli. Aert sa snazil udrzat, ale potom si vyslovene musel orazit. Nakoniec kvoli defektu bol az 3. Inak s tym Schurterom by som nesuhlasil, ked Nino zapol na maximum, tak aj Van der Poel zacal robit chyby v zjazdoch. Nino bol tento rok kategoria sama pre seba. Van der Poel ho mozno chce napodobnit v CX . Osobne si ale tipujem, ze vsetky preteky svetoveho pohara nevyhra.
Ja som ani nemyslel ze je lepsi ako Nino. Ale fyzicky mal na to.len ta technika rozhoduje. Niekde je na ytb video kde Sven Nys ide XCO a pekne to rozkuril. Ja si neviem predstavit ake to musi byt narocne ist v takom tempe a prekonavat prekazky . Ked vidim tie priemerky tak nechapem. Tak uvidime ako si poradi Matieu. Dufam,ze ho neokabati Aert na MS
Van der Poel urobil za posledny rok obrovsky skok v XCO. Pred OH v Riu sa snazil kvalifikovat a nebol schopny zajazdit na sv. pohari do 30. miesta. Tento rok uz patril do uzkej spicky favoritov. V Tokiu uz moze kludne vyhrat. Ak teda po tejto sezone neprejde full time na cestu. Co by ma mrzelo.
Moj skromny odhad je ze MVDP bude raz velka konkurencia Petovi Saganovi. Ale naozaj.. toto je brutalny talent. Tento rok sa zucastnil nejakych belgickych cestnych pretekov a vyhral etapu kde porazil Gilberta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hovori Van Eart otec, ze umyselne isli vyssi tlak a obetovali rychlejsi prejazd technickymi pasazami za mensie risiko defektu.
"Perhaps it wasn’t just luck or a special tread that helped Van Aert avoid flats, but higher pressure to finish a pressure-cooker of a race.
Van Aert’s dad said from pits during the race, “We thought about the tire pressure and ran them a bit higher. He’ll have to take the technical zones slower but then there’s less chance of flat tires.”"
Je tam samozrejme aj spochybnene. Asi nikto nevie, co bolo dolezitejsie.
http://mtbs.cz/clanek/bieles-2017-stripky-drby-zajimavosti/kategorie/mistrovstvi-sveta-cyklokros#.WJJekxvhC70
Van Aert jazdi za Veranda Willems-Crelan, kde je Niels Albert veducim, ale priamo osobnym trenerom asi nie - Van Aerta trenoval minuly rok Marc Lamberts, kedze sa mu dari dalej tak predpokladam ze trenera pre tento rok nezmenil.
Od majstrovstiev Mathieu : Wout 6 : 0
video: https://www.facebook.com/veldritkrant/videos/747142192138882/
Inak tuto sezonu ide zatial ako pila.
V Europe to uz bolo trochu vyrovnanejsie. Van Aert vyzera, ze ide hore. Uvidime dnes na vetovom pohari po tej vcerajsej kolizii.
Ten duhovy dres by som mu tiez prial.