PhilJ tak asi nechcú aby im ľudia kupovali iba samotné rámy. large nie preboha, to je bez tlmiča, asi aj bez osky. Veď doma odvážim a postnem do témy. Inak dosť málo na to, že má hliníkovú zadnú stavbu...
Ano ale len spodok ako kukam je hlina takze fajn hmotnost ale uz som sa zlakol ako som kukal.na foto ze osku sroubujes do ramu ale asi tam bude nakoniec zavit v patke prehadzky. Inak budes ho olepovat ochranou foliou?
dnes gripy vo farbe "akvamarín" , zaujímavé že odtień je takmer zhodný z Yeti turquoise,rám má ešte vrstvu bezfarebného laku,takže sa leskne,inak by to sedelo presne
Jezus Trunnion by som nechcel. To sú tie nové rámy. Na ten rozmer (205x65mm) aktuálne asi nenájdeš žiaden tlmič (okrem toho Super deluxe). Keby som chcel vymeniť za strunu/iný tlmič, tak asi by som musel počkať nejaký ten rok (kým výrobcovia dobehnú trh), alebo zbastliť tam niečo a to sú zas kompromisy (menší zdvih). Toto je chvalabohu štandard rozmer 216x63mm.
Takže posledný dielik skladačky až dneska. Zabudol som že prešmyk čo som mal doma bol na trojpílu
Oco mi dneska priniesol od matta cycle EXPRESNE RÝCHLO
Na fotke je krabica, lišty, omietka aj prešmyk (aj faktúra )
Takže posledný dielik skladačky až dneska. Zabudol som že prešmyk čo som mal doma bol na trojpílu
Oco mi dneska priniesol od matta cycle EXPRESNE RÝCHLO
Na fotke je krabica, lišty, omietka aj prešmyk (aj faktúra )
Dve zásielky od toho istého predávajúceho, prišli v tom istom čase, obsahovali to isté, no jedna doručená bola druhá kvôli väčším rozmerom nie
Paradaxom bolo že nedoručená zásielka bola v kúsok menšej obálke
Edit: fotiť ti to nebudem ale vnútri je presne čo je napísané na obálke, usb-c kábel k op3, tuctové
Čo mi priniesla poštárka? Žltý lístok a žltú obálku , myslím že názov to***** som splnil do bodky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
NS Bikes Snabb Carbon.
...no hodne vysoko strielaju susedia
street price je kolko ? 40% ?
Tak dúfam, že ten rám bude pri tej váhe (2.55kg) aj stáť za to.
Tak dúfam, že ten rám bude pri tej váhe (2.55kg) aj stáť za to.
to nebola kritika, vyzera paradne, len ta oficialna cena co maju na stranke mi pride strasne prestrelena, sak tolko stoji Bronson CC...
large nie preboha, to je bez tlmiča, asi aj bez osky. Veď doma odvážim a postnem do témy. Inak dosť málo na to, že má hliníkovú zadnú stavbu...
To uz akoze zmenili cenu? Lebo tu hlasia 24%: http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/ns-bikes-snabb-enduro-carbon-super-deluxe-rc3-2017/rp-prod152985
Oco mi dneska priniesol od matta
Na fotke je krabica, lišty, omietka aj prešmyk (aj faktúra
Oco mi dneska priniesol od matta
Na fotke je krabica, lišty, omietka aj prešmyk (aj faktúra
Ale tu hrcavu parketu si si mohol teda odpustit ?
Paradaxom bolo že nedoručená zásielka bola v kúsok menšej obálke
Edit: fotiť ti to nebudem ale vnútri je presne čo je napísané na obálke, usb-c kábel k op3, tuctové
Čo mi priniesla poštárka? Žltý lístok a žltú obálku , myslím že názov to***** som splnil do bodky