Viem ze to tu uz bolo spomenute, ale rad by som sa spytal ake mate prilby a ake mate s nimi skusenosti, popripade aku by ste mi odporucili tak do 2500 Sk, rozmyslam nad Giro Havoc je to dobra volba? neviete mi este povedat aky je rozdiel medzi MTB prilbami a sportovymi prilbami, okrem ceny ).....vdaka za kazdy prispevok
Rozmýšľam nad jej kúpou a rád by som si najprv tuto prilbu vyskúšal pred kúpou čo je trosku ťažšie kvôli jej dostupnosti.
Dosť sa mi páči aj farebné prevedenie, žeby pekne ladila aj k môjmu biku, samozrejme predpokladám, že prilba je kvalitná.
Taktiež pokukávam aj po Bell super 3 a Giro, ale poc ma láka.
Tak POC patri k top vyrobcom prilieb aj chranicov. Ak ta nelimituje cena, tak do toho chod. Ale samozrejme treba vyskusat. Ja som na jar kupil Uvex finale, ta sadla ako rit na serbel, clovek ani nevie, ze ju ma na hlave.
Dnes som vyskusal prilby Giro montaro a chronicle. Giro mi vobec nesadlo. Tlačilo to dost na bokoch a predna cast so zadnou castou sa ani hlavy nedotkla poriadne. Mali este Bell super 2 ale vo velkosti L co je na moju hlavu /obvod 57/ asi velka prilba ale pocitovo parada, urcite M by bola perfektna volba aj pre Bell super 3.
Zvyknete objednavat z Bike24? Sa mi tam zdaju super ceny na Bell pripadne ine zahranicne shopy ?
Dnes sa mi podarilo vyskusať BELL super 3 mips v tej tyrkysovej farbe vo veľkosti M. Prilba to je krásna, ale...
Neviem či to bolo tou technológiou MIPS, ktorú ja nežiadam mat v prilbe, ale zdalo sa mi ako keby som nemal hlavu úplne v prilbe ako keby som cítil, že ešte nizsie sa dá dat ale nešlo to .. ta čast MIPS to zrejme spôsobila tento pocit nakoľko kvôli tomu je akoby hlava trošku menej "v prilbe". Zato netlačila ma nikde a bola fajn.
No a zrazu to prišlo. . Zbadal som tam vo veľkosti M/L POC tectal tu v krikľavo žlto čiernej farbe. Samozrejme šup s tým na hlavu. Tá prilba sa len tak vcucla na moju gebulu. . no normálne ako rit na serbel. Pocitovo fakt paráda. Je tam aj akcia na ňu , , cena 160e ale aj tak je to dost ale bojím sa že lutovat budem ak ju nekúpim.
Tazko sa odoláva nekupit Bell tu tyrkysovú keď je teraz za 80e.
Vložím aj foto s Bell aj keď fotky sú zlé, ale fotiť je moja smrť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/shop/prilby/am-en-prilby/poc-tectal-unobtanium-yellow-prilba.html
Rozmýšľam nad jej kúpou a rád by som si najprv tuto prilbu vyskúšal pred kúpou čo je trosku ťažšie kvôli jej dostupnosti.
Dosť sa mi páči aj farebné prevedenie, žeby pekne ladila aj k môjmu biku, samozrejme predpokladám, že prilba je kvalitná.
Taktiež pokukávam aj po Bell super 3 a Giro, ale poc ma láka.
https://www.mtbiker.sk/foto/338204/234_co-vam-priniesla-postarka_59d543198b3bajpg.html
Zvyknete objednavat z Bike24? Sa mi tam zdaju super ceny na Bell pripadne ine zahranicne shopy ?
https://www.bike-discount.de/en/buy/bell-super-3-mtb-helmet-578130
tu je cena super len neviem či tu farbu zvládnem
Zltu cast v pohode ale asi kupim plasti dip cierny na tu tyrkysovu
Neviem či to bolo tou technológiou MIPS, ktorú ja nežiadam mat v prilbe, ale zdalo sa mi ako keby som nemal hlavu úplne v prilbe ako keby som cítil, že ešte nizsie sa dá dat ale nešlo to .. ta čast MIPS to zrejme spôsobila tento pocit nakoľko kvôli tomu je akoby hlava trošku menej "v prilbe". Zato netlačila ma nikde a bola fajn.
No a zrazu to prišlo. .
Vložím aj foto s Bell aj keď fotky sú zlé, ale fotiť je moja smrť
je doma
...
Aj ked je to uz jedno, ale ta Bell za 80e nema Mips. To len aby sa niekto nechytil ze super cena.
za 80 e je bez MIPS tu https://www.bike-discount.de/en/buy/bell-super-3-mtb-helmet-578130