nadro si rozculil moju dceru.
Si privrela do dveri prst a nechce si ho dat odfotit. Tak som jej ukazal Tvoj ofacovany prst a sa hneva, ze som ju fotil ked spala.
Fú, no ja som si dávnejšie amputoval celý článok na malíčku. A ešte mi jeden odrezali, nedalo sa prišiť, ale našťastie mi potom nič nehnisalo, takže sa to zahojilo celkom dobre.
Skoré uzdravenie prajem.
Fú, no ja som si dávnejšie amputoval celý článok na malíčku. A ešte mi jeden odrezali, nedalo sa prišiť, ale našťastie mi potom nič nehnisalo, takže sa to zahojilo celkom dobre.
Skoré uzdravenie prajem.
Bolesť riadna čo?. Čo som si jej už teraz zažil hadam tolko asi ani za cely život. A ďamujem za želanie.
Stretnú sa dvaja kamaráti:
- Čo si taký smutný?
- Ale bol som včera na svadbe. Bratranec sa ženil.
- No a čo?
- Ja som tancoval s nevestou, vtom to zbadal bratranec a kopol nevestu do rozkroku.
- Preboha, stalo sa jej niečo?
- Jej nie, ale ja mám zlomené dva prsty.
No ono este mi napadol jeden presne na situaciu suvisiacu s pracou a pchanim kam sa nema, ale ten nie je o prstoch.
Karel si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu. Jednou přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale Karel se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde Karel domů už v jedenáct a říká:
"Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?"
Manželka: "Karle! Snad jsi to neudělal!?"
"Udělal," smutně přizná Karel.
"Ach Bože můj, co se stalo?"
"No co by, vyrazili mě z práce."
"Ale neee, ublížila ti ta kráječka okurek?"
"Kráječka okurek? Ta dostala taky padáka..."
Nepozornosť pri krajani cibule ma stala to že som si odrezal kusok z prsta takze pre mna tento rok už bike neprichadza do uvahy. Už to mam tri tyždne a stav je ako na hojdačke. Štichy v pohode ale začalo to hnisať z vnutra a prst čierny. Uff niečo hrozne.
Kúp v lekárni alebo niekde inde repíkový čaj,musí to byť čistý repík a 3x denne si to na neho natieraj,vatou atd.
Ak to hnisa tak jedine repik. Prsty sa riesia v pohode. Staci ponorit do salky s vyluhom, najlepsie vlaznym. Ja som tak riesil rozseknuty palec.
Odporucam tiez zadelit b-komplex a vitamin C. Lepsie sa to potom hoji.
K tým prstom ešte
.
Černoch pracujúci na píle mal pracovný úraz.Odrezalo mu 2 prsty.
Ukazovák a prostredník.
Doviezli ho na chirurgiu,no bohužial prsty sa v hromade pilín nepodarilo nájsť.
Preto prosil doktora,či by nebolo možné prišiť mu nejaké iné prsty,hoc aj z mŕtvoly.
Doktor však smutným hlasom vraví,že žiadneho mŕtveho černocha v márnici nemajú,
ale že pred chvíľou doviezli belocha a prsty by sa mohli ujať bez komplikácií.
"Teda aj biele pán doktor,veď ako budem bez tých 2 prstov fungovať ďalej",nástojčil zranený.
Doktor teda neváhal a prsty mu prišil.
Po čase liečenia a rehabiltáciíí sa černoch vracia autobusom domov,samozrejme je plnka,
tak stojí a drži sa tyčky.Vtom na neho pozrie starší pánko a s úsmevom vraví:
"Tak co kominíku?Od frajárky,od frajárky?"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si privrela do dveri prst a nechce si ho dat odfotit. Tak som jej ukazal Tvoj ofacovany prst a sa hneva, ze som ju fotil ked spala.
Nie, oceľový najvačši a najostrejši co mam doma
Skoré uzdravenie prajem.
Skoré uzdravenie prajem.
Bolesť riadna čo?. Čo som si jej už teraz zažil hadam tolko asi ani za cely život. A ďamujem za želanie.
- Čo si taký smutný?
- Ale bol som včera na svadbe. Bratranec sa ženil.
- No a čo?
- Ja som tancoval s nevestou, vtom to zbadal bratranec a kopol nevestu do rozkroku.
- Preboha, stalo sa jej niečo?
- Jej nie, ale ja mám zlomené dva prsty.
Karel si našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu. Jednou přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi, ale Karel se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde Karel domů už v jedenáct a říká:
"Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?"
Manželka: "Karle! Snad jsi to neudělal!?"
"Udělal," smutně přizná Karel.
"Ach Bože můj, co se stalo?"
"No co by, vyrazili mě z práce."
"Ale neee, ublížila ti ta kráječka okurek?"
"Kráječka okurek? Ta dostala taky padáka..."
Kúp v lekárni alebo niekde inde repíkový čaj,musí to byť čistý repík a 3x denne si to na neho natieraj,vatou atd.
Odporucam tiez zadelit b-komplex a vitamin C. Lepsie sa to potom hoji.
.
Černoch pracujúci na píle mal pracovný úraz.Odrezalo mu 2 prsty.
Ukazovák a prostredník.
Doviezli ho na chirurgiu,no bohužial prsty sa v hromade pilín nepodarilo nájsť.
Preto prosil doktora,či by nebolo možné prišiť mu nejaké iné prsty,hoc aj z mŕtvoly.
Doktor však smutným hlasom vraví,že žiadneho mŕtveho černocha v márnici nemajú,
ale že pred chvíľou doviezli belocha a prsty by sa mohli ujať bez komplikácií.
"Teda aj biele pán doktor,veď ako budem bez tých 2 prstov fungovať ďalej",nástojčil zranený.
Doktor teda neváhal a prsty mu prišil.
Po čase liečenia a rehabiltáciíí sa černoch vracia autobusom domov,samozrejme je plnka,
tak stojí a drži sa tyčky.Vtom na neho pozrie starší pánko a s úsmevom vraví:
"Tak co kominíku?Od frajárky,od frajárky?"