bimjeam kotúče sú ľahké a určené na XCM. Tam by som ich nemal pri mojej hmotnosti upiecť. Ice tech sú hmotnostne inde, no zrejme znesú väčšie zaťaženie. Centerline mám už odskúšané. Hamujú k spokojnosti a pri zľave 40% z ceny som neodolal a vzal aj na druhý bike.
bedo no to by bolo ideálne, lenže mám centerlock náboje a číňanci také nerobia. Napr. také brakco sú pomerne pekne spracované. S adaptérmi ma to zasa vyjde cenovo rovnako ako shimano. GaliPe54 aj ja chcem 40% dole Ak treba aj hromadnú objednávku tu vyrýpem
bedoBral som ich so zľavou 40%. Aj tak by to bolo XY čínskych. Čínske však musíš meniť častejšie ako trenky. bimjeam už je po akcii (boli však bez titánových šróbov)
osobne, trocha spotrebáku.. tretry mi sedia 42, minule sa tu riešili, že treba brať väčšie, u mňa sa to nepotvrdilo. ale vidieť, že majú užší tvar ako starší model. k testu sa dostanem až po tom čo zas dostanem chuť na bike
mením z rozmaru som jak ženská, že potrebuje mať 100 párov ale vážne teraz, tie crono nie sú moc do mrazu, skôr jesenné ako zimné... a keďže pár krát za rok idem aj v mraze, tak som chcel skúsiť niečo iné a keďže aj plánujem oveľa väčšie využitie MTB verzie, keďže na gravel biku mám SPD a plánujem ho drať hlavne v nečase.
tiez planujem ist do tych NW, no nie z rozmaru, ale uz ma nebavi natahovat navleky a davat na ne pozor, nech ich neznicim
tak sup sup vyskusat a daj vediet, co na to chodidla... u vas uz tiez isto pekne mrzne
Potom by ma zaujímali skúsenosti - hlavne vodeodolnosť a izolácia v mraze. Ja mam Spešly Defrostery, sú dosť dobré (vodeodolnosť super, pri -12 do hodiny super), ale bolia ma v nich chodidlá. Nejak mi nesadol ich tvar na 100%, pritom všetky iné tretry mám spešly a super sú.
Od Polednik som mal jedny prehistoricke bezprstaky co som este zdedil po mame a sluzili by asi doteraz keby som ich nestratil. Si pamatam ako som sa cudoval ich nesmrtelnosti.
tak tie jedny som mal dva krát na turistike a na prste poddala nit na spoji vznikla tam 2cm diera, srať s reklamáciou sa mi veru nechcelo a ako správne husákové decko som zobral ihlu a nit a zašil to.. čo ma ale prekvapilo bolo, že po vyvrátení rukavice na mňa vyskočila visačka.. takže zlaté české, pardon pakistánske ručičky
GLS kurier dnes zaviedol inovativnu dorucovaciu sluzbu ... balik do krcmy Aj som chvilu rozmyslal, ze to cvaknem na bare ale moc nadseni tam zo mna neboli, tak som dal plznicku a siel dom.
Nieco na skvalitnenie trennigu na ceste. Cena 449€ velmi dobra https://www.powermeter24.com/cs/stages-power-meter-shimano-ultegra-6800-g2-791. Na analyzu dat z watmetra a trennigove plany mam coacha (brata), takze mne ostava len trenovat a doverovat mu ze mi trennigy pripravuje dobre. Za ten rok co mi ich robi vidim sam pokroky, tak dufam ze watmeter ma posunie dalej. On ho pouziva uz zopar rokov, takze je znaly problematiky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie budú dokopy aspoň 20gramov dole
Asi soudruzi z NDR urobili niekde chybu.
mam ich tiez a spokojnost
10 čínskych (a basu piva k tomu)...
GaliPe54 aj ja chcem 40% dole
bimjeam už je po akcii (boli však bez titánových šróbov)
Nemam
aco je tym starym tretram, ze uz menis?
tak sup sup vyskusat a daj vediet, co na to chodidla... u vas uz tiez isto pekne mrzne
tak tie jedny som mal dva krát na turistike a na prste poddala nit na spoji vznikla tam 2cm diera, srať s reklamáciou sa mi veru nechcelo a ako správne husákové decko som zobral ihlu a nit a zašil to.. čo ma ale prekvapilo bolo, že po vyvrátení rukavice na mňa vyskočila visačka.. takže zlaté české, pardon pakistánske ručičky