Asi najdôležitejšie na tomto porovnaní je to, že štát si nevie poradiť ani s jedným, ani s druhým.
Robenie si srandy je asi skôr na úkor aktivity my sme les, čo je normálne.
Predbehnem hejterov, ja si z nej nerobím srandu, ale mám na ňu svoj názor.
Prvý krát v živote som si vyskúšal downhill... Bolo to v Thajsku a som rád, že som prežil Spúšťal som sa z hory Doi Suthep nad mestom Chiang Mai na severe Thajska Sprievodcovi, ktorý išiel so mnou som povedal, nech vyberie nejakú trasu pre začiatočníkov, že som na takom bicykli ešte nesedel a že idem downhill po prvý krát. Nuž, podľa mňa vybral dosť náročnú trasu a hneď na prvom skoku som sa poriadne vysypal A potom ešte asi tri krát Keby som nemal chrániče na kolenách a lakťoch, tak asi dolámem... Ale super zážitok
Prvý krát v živote som si vyskúšal downhill... Bolo to v Thajsku a som rád, že som prežil Spúšťal som sa z hory Doi Suthep nad mestom Chiang Mai na severe Thajska Sprievodcovi, ktorý išiel so mnou som povedal, nech vyberie nejakú trasu pre začiatočníkov, že som na takom bicykli ešte nesedel a že idem downhill po prvý krát. Nuž, podľa mňa vybral dosť náročnú trasu a hneď na prvom skoku som sa poriadne vysypal A potom ešte asi tri krát Keby som nemal chrániče na kolenách a lakťoch, tak asi dolámem... Ale super zážitok
Ja som tam bol v januari na "xc" vyjazde s nimi a to bolo tiez dost drsne, takze downhill tam, klobuk dole...
Kali sú fakt super helmy, tamtá ale už asi dačo pamätá..aspoň keby ti dali správnu veľkosť. Aj keď trochu lepšie ako nič Nenafotil si samostatne aj nejaké tie ich DH stroje?
Niektori maju viac stastia ako rozumu. Niet nad to poriadne zariskovat, zrakvit sa na DH bajku v Thajsku a potom tam zostat mesiac v nemocnici...
Nič také sa našťastie nestalo Môžem len povedať, že kto sa bojí, nech nejde do lesa DH som si chcel vždy vyskúšať a či by som sa dolámal tam alebo hocikde inde na svete, bolo by mi to asi jedno... Okrem toho som samozrejme robil všetko preto, aby som sa nedolámal, mal som chrániče, prilbu a išiel som opatrne, zbytočne som neriskoval. To, že som spadol to k tomu proste patrí...
Kali sú fakt super helmy, tamtá ale už asi dačo pamätá..aspoň keby ti dali správnu veľkosť. Aj keď trochu lepšie ako nič Nenafotil si samostatne aj nejaké tie ich DH stroje?
No to hej, tá prilba bola trochu veľká ale remienok ju dobre podržal, takže našťastie mi nepadala do očí Iné fotky bohužiaľ nemám, bol som z toho taký roztrasený, že som aj zabudol fotiť Každopádne to bol najťažší bicykel, na ktorom som kedy išiel. Som nevedel, že DH bicykle sú také ťažké...
Ano, nastastie sa Ti nic nestalo. Pri styroch padoch za jeden zjazd to stastie uz naozaj treba. Ale keby si musel lezat mesiac v zahranici v nemocnici a musel by si riesit dotahovacky s poistovnou kvoli uhrade liecebnych nakladov, tak by si mozno pochopil, ze lepsie je sa dolamat doma a najlepsie je nedolamat sa vobec. Vela stastia pri dalsich pokusoch.
Naco sa starate do toho ci niekto robil DH v Thajsku?? Nechapem, ved je dospely a rady nepytal.
Za chvilu sa tu bude riesit ako sa spravne vysrať....a zistime ze v podstate vsetci serieme zle.
Hack3r, ale ked mas potrebu sa pochvalit na fore tym, ze si v zivote nezjazdoval a prvy raz to ides skusat v Thajsku a rovno styrikrat spadnes, tak sa da ocakavat nejaka reakcia nie nepodobna mojej, nie? Toto je internetove diskusne forum. Vsak ked clovek nechce nic riesit, nemusi sem nic pisat. Ale ano, ked sa chce pochvalit, tak to je potom tazka dilema. Len chvalit sa da aj rozumnejsimi vecami. Samozrejme len moj nazor.
to si ešte niekto nezvykol na základnú rovnicu fóra? človek príde s vecou A, hneď sa začne riešiť vec B a nakoniec sa strhne hádka medzi vecami B a C s tým treba rátať pred napísaním príspevku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Robenie si srandy je asi skôr na úkor aktivity my sme les, čo je normálne.
Predbehnem hejterov, ja si z nej nerobím srandu, ale mám na ňu svoj názor.
Ja som tam bol v januari na "xc" vyjazde s nimi a to bolo tiez dost drsne, takze downhill tam, klobuk dole...
trocha predimenzovaný bajk na pajštún nie?
Nič také sa našťastie nestalo
No to hej, tá prilba bola trochu veľká ale remienok ju dobre podržal, takže našťastie mi nepadala do očí
Ano je. Aspon si poriadne zatrenujem do kopca a vychutnam si pohodlny zjazd dolu
Možno sa k nám ešte niekto s rovnakým názorom pridá.
Za chvilu sa tu bude riesit ako sa spravne vysrať....a zistime ze v podstate vsetci serieme zle.