Hm... Mam 180cm 75-80kg a mam vecny problem s nohavicami. Kupit ai nohavice ktore prelezu cez lytka je umenie. A ked si nahodou nevsimnem strih tak len nechapavo cumim kto si dokaze obliect skiny nohavice. Sak to jak na sparatka.
A to ty mas problem a co ja pri rovnakej vyske +15-20kg, ked vidim skinny gate tak nechapem na koho to robia. Dalsi problem su stehna tam kde zapnem v pase a mam volu este tak stehna a lytka bez sance
scarinko detto, gate úzke cez stehná. Keď chcem košeľu k obleku, tak musím brať väčšiu lebo ju nezapnem okolo krku, prípadne nedám k sebe ruky, lebo je úzka cez chrbát a plecia
chlapci, ja sa nechcem a ani nejdem hadat. Takto nam to len ako zaujimavost vraveli v autoskole. Ten pan si to z prsta isto nevycucal,..
ale, ked je zakonom urcena max konstrukcna rychlost pre bicykle s motorom, logicky bicykle bez motora nemozu mat vyssiu konstrukcnu rychlost...
zdroj: 49/2014 Z.z. ÚZ zákona o cestnej premávke
paragraf 2, odstavec m)
nemotorovým vozidlom prípojné vozidlo, vozidlo pohybujúce sa pomocou ľudskej sily alebo zvieracej sily s výnimkou prípadov podľa písmena f) a bicykel vybavený pomocným motorom so zdvihovým objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 s konštrukčnou rýchlosťou neprevyšujúcou 25 km . h na -1 alebo bicykel vybavený pomocným elektrickým motorom s trvalým menovitým výkonom do 0,25 kW, ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km . h na -1 alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov,
btw, z prsta som si cucal ked som mal 1 rok, mozno menej.
Keďže si ma citoval, ešte sa vyjadrím raz, ak dovolis: Čítame s porozumením, lekcia 1.
Tvoj prvý a zásadný omyl je ze
.. zakonom urcena nie je max konstrukcna rychlost pre bicykle s motorom ale max. Konštrukčná rýchlosť bicykla s motorom (spaľovacím alebo elektrickym) kedy je daný bicykel pre účely príslušného zákona ešte považovaný za NEMOTOROVE vozidlo.
Upriam sa na dôležitú časť zákona, ktorý si sem dal. CITUJEM:
Pre bicykle so spaľovacím pomocným motorom: "pomocným motorom so zdvihovým objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 s konštrukčnou rýchlosťou neprevyšujúcou 25 km . h na -1"
Všimni si, ze pojem konstrukcna rýchlosť patrí motoru a jeho sprevodovaniu a nie bicyklu...
pre elektrobicykle: "ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km . h na -1 alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov".
Long story short:
Preložené do ľudskej reči je, že motor sám bez ľudskej pomoci nedokáže danému bicyklu dopomôcť k rýchlosti vyššej ako 25km/h. (za určitých vopred definovaných podmienok - teda nie napr. z kopca)
BTW: pozdrav Pana Rapanta, ze sa hlboko myli vo svojej úvahe a pred tým, ako bude tento blud šíriť ďalej nech sa ešte poradí s niekým, kto zákonom rozumie trocha lepšie ako on. A to isté platí aj pre ďalších šíriteľov jeho bludov - teda aj teba. Bez urážky. Dôveruj ale preveruj!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...a aj murarku
Este ma napadol deratizer. Zeny sa povacsinou boja kadejakej havedi. Skoda ze aj ja...
...a aj murarku
kimlo Kludne aj na dohodu
Ešte ma napadol deratizer. Zeny sa povacsinou boja kadejakej havedi. Skoda ze aj ja...
Ako povedal Mišo Hudák v nemenovanej relácii Inkognito
V každom z nás je kúsok ženy
Za presnosť neručím
A čo si robil keď ťa napadol? Použil si IPCHO?
Asi už predbehujem 😇😀😜
ale, ked je zakonom urcena max konstrukcna rychlost pre bicykle s motorom, logicky bicykle bez motora nemozu mat vyssiu konstrukcnu rychlost...
zdroj: 49/2014 Z.z. ÚZ zákona o cestnej premávke
paragraf 2, odstavec m)
nemotorovým vozidlom prípojné vozidlo, vozidlo pohybujúce sa pomocou ľudskej sily alebo zvieracej sily s výnimkou prípadov podľa písmena f) a bicykel vybavený pomocným motorom so zdvihovým objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 s konštrukčnou rýchlosťou neprevyšujúcou 25 km . h na -1 alebo bicykel vybavený pomocným elektrickým motorom s trvalým menovitým výkonom do 0,25 kW, ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km . h na -1 alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov,
btw, z prsta som si cucal ked som mal 1 rok, mozno menej.
Keďže si ma citoval, ešte sa vyjadrím raz, ak dovolis: Čítame s porozumením, lekcia 1.
Tvoj prvý a zásadný omyl je ze
.. zakonom urcena nie je max konstrukcna rychlost pre bicykle s motorom ale max. Konštrukčná rýchlosť bicykla s motorom (spaľovacím alebo elektrickym) kedy je daný bicykel pre účely príslušného zákona ešte považovaný za NEMOTOROVE vozidlo.
Upriam sa na dôležitú časť zákona, ktorý si sem dal. CITUJEM:
Pre bicykle so spaľovacím pomocným motorom: "pomocným motorom so zdvihovým objemom valcov nepresahujúcim 50 cm3 s konštrukčnou rýchlosťou neprevyšujúcou 25 km . h na -1"
Všimni si, ze pojem konstrukcna rýchlosť patrí motoru a jeho sprevodovaniu a nie bicyklu...
pre elektrobicykle: "ktorého výkon sa progresívne znižuje a nakoniec sa preruší, keď vozidlo dosiahne rýchlosť 25 km . h na -1 alebo keď vodič prestane šliapať do pedálov".
Long story short:
Preložené do ľudskej reči je, že motor sám bez ľudskej pomoci nedokáže danému bicyklu dopomôcť k rýchlosti vyššej ako 25km/h. (za určitých vopred definovaných podmienok - teda nie napr. z kopca)
BTW: pozdrav Pana Rapanta, ze sa hlboko myli vo svojej úvahe a pred tým, ako bude tento blud šíriť ďalej nech sa ešte poradí s niekým, kto zákonom rozumie trocha lepšie ako on. A to isté platí aj pre ďalších šíriteľov jeho bludov - teda aj teba. Bez urážky. Dôveruj ale preveruj!
Edit: oprava preklepov
HOWG. dohovoril som.
Ozaj môj posledný dnešný prispevok.