V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ak treba, nech ľudia zahlasujú za tento koment a verím, že vyhovieš väčšine rovnako, ako tomu bolo pri oveľa menších chýbajúcich funkciách
- Fotky na mape: sekcia trasy sa zmenila na sekciu "Mapa". Tato sekcia nebola velmi aktualna a stracala vyznam, preto sme jej zmenili ideu - najdete tu zakladnu cyklomapu s geolokaciou a volitelnymi vrstvami. Zaciname s geo-tagovanymi fotkami, neskor pridame heatmapy z vyjazdov, moznost naklikania a zobrazenia trasy a dalsie funkcie. Sekcia je pouzitelna tak pri planovani trasy ako aj v terene (cez mobil, kde vam ukaze presnu poziciu na mape). Ak tam najdete svoje fotky, ktore na mape nechcete, staci ak si pri prispevku vo fore (kde boli pridane) zrusite ich polohu na mape. Naopak, ak mate fotky z vyjazdov, umiestnite ich na mapu (mozete tak spravit editaciou starsich prispevkov a samozrejme pridanim novych), nech mozu vsetci vidiet ako to na danom mieste vyzera. Mapa sa updatuje raz za hodinu, takze to pridanie / zrusenie nie je okamzite.
- Vysledky z cyklo-sao: na zaklade spoluprace s cyklo-sao importujeme vysledky a zoznam prihlasenych MTBIKER clenov. Tieto informacie najdete pri samotnych akciach v kalendari, kde cyklo-sao poskytuje prihlasovanie. Mozete tak vo svojom (a inych) profile vidiet vysledky uzivatela z akcii a pri zozname vysledkov vidiet ako na tom ten-ktory uzivatel bol. Ak si neprajete vo vysledkoch figurovat, v nastaveniach sukromia je mozne toto parovanie vypnut. Ak naopak nemate sparovane vysledky, v nastaveni sukromia je mozne priradit cyklo-sao ID k profilu a tym sa vysledky sparuju a zobrazia.
Budeme vdacni za spatnu vazbu.
Velky problem
https://www.mtbiker.sk/forum/search.php?keywords=&terms=all&author=astro&t=15364&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=-1&sc=1&attachments=1&submit=
(nemusi vzdy, staci vtedy ked pouzivatel nastavi: Vrátiť prvých na "vsetky dostupne"
pripadne dorobit extra checkbox na obrazky)
Vlozene videa vo vysledkoch zobrazuje.
Dorobene, mozes si pozriet astrov vkus
Moderator by mal moderovat ..... Potom by som tento dovod bral. Treba vytvorit separatne loginy len pre moderatorov. Akonahle sa ktokolvek zapoji do verejnej debaty mal by mat rovnake postavenie ako ostatni diskutujuci.
A Jezus, ked si konkretne nacal seba. Myslim si ze profil Jezus by mal byt sukromy a kludne v nom prezentuj cokolvek. Ale ako moderator by si mal mat iny profil, napriklad Moderator1, a cokolvek napisane ci spravene z tohoto profilu by malo byt vylucne neutralne a len v zaujme fora.
Skusme si pripomenut vcerajsok: Do galerie bajkov pribudla fotka prilis velkeho bajku. Par ludi to okomentovalo vratane mna. Ale stale diskusia suvisi s bajkom. Nasledne prichadzas Ty a zacina offtopic porusujuci pravidla fora - vulgarny prispevok. Ked odo mna dostanes normalnu slusnu odpoved, tak opät utocis, ze nikto sa nas nepyta na nas nazor (evidentne Ti unika podstata a zmysel diskusneho fora). Opät slusne odpovedam. Tentoraz uz ale utocis na mna ako na moderatora, ze kvoli mne to ani nie je galeria, ale len samy offtopic. Aka ironia, ze? Na offtopic sa stazuje clovek, kvoli ktoremu vznikol.
Btw....zase tu obaja robime flame, offtopik a spam....
klikacia cast linku je odseknuta
(Slovo "komunita" je v úvodzovkách preto. lebo existencia nejakej nedaj Alláh ešte jednotnej komunity je len konštrukt niektorých jedincov, ktorí si chceli/chcú gc na SVK "sprivatizovať", inak povedané sa toto slovo používa na bitie nepohodlných po hlavách. Podobnosť s čímkoľvek čisto náhodná, buhaha.)
tulenik nie som presvedceny o tom, ze by to fungovalo. U nas je vo zvyku diskutovat o kazdom rozhodnuti moderatora a tym je moderator casto chtiac nechtiac vtiahnuty do diskusie. Ak by sme to odseparovali, moderatorske zasahy by boli bez vysvetlovania. Mozno by to tak bolo lepsie, ale nie som si isty.
a neupravuj mi prosim ta prispevky bez komentara, dakujem
V tvojom prispevku som pouzil [ url ] tag aby som overil ci to funguje. Funguje. Chill, dam ti to naspat.