Cize ak napriklad ide niekto pri predaji pod cenu, je zlodej? Rozhodne ak mozem zohnat bajk, ci uz predvadzaci kus alebo ojazdeny, za 2/3 "slovenskej" ceny napr. z UK ebay, su mi zlodeji a papiere ukradnute. Sorry za OT
nie, nie všetko pod bežnú cenu je kradnuté.. ale ak má niečo trhovú hodnotu 800-1000€ a dakto to predáva za 300€ tak spozorniem, lebo je to podozrivé.. alebo to beriem tak že keď nekúpim ja kúpi iný..
ten ocelovy gravel je krasny - ake tam vopchas plaste? Uplne ako novy fuji jari na CRMO. Ja by som to ale nedokazal kupit, urcite nie potom ako mne ukradli bajk a potom ako som to riesil s policiou som videl na ceskej verzii bazosa ram z mojho bajku - happy end sa ale nekonal. Chapem ze aj papiere sa daju ***** ale ja mam svoju karmu rad a osobne som narobil dost hluposti v zivote aj neumyselne tak na co skusat tie bozie mlyny...
myslíte že veľkosť " X Large" (podla ich tabuliek cca do 188 postava) mi bude pasovať (mám 196 cm) ?
je to veľkosť "len " 54 podľa geometrie ale ak by to bol sloppingový rám tak by to aj mohlo byť OK.
chcem si totiž postaviť gravel bike na nejakom kvalitnejšom oceľovom ráme s náchychom retro štýlu a tento sa mi páči dizajnom.
Poznámka: má to byť gravel bike na pohodlnú jazdu (nie preteky a pod) , takže "gramy" neriešim. či bude mať bike vo výsledku 10 alebo 12 kg mi je jedno.
Prepac,nevsimol som si ze si tam napisal ten rozmer,ale podla mna je to ram cestny ,je to aj napisane a ked si vsimnes sirku zadnej stavby,nedas tam siroky plast,cize na gravel sa celkom nebude hodit,ale neviem akeiroke plaste chces pouzit..
54 pre takeho dlhana o.k.? To by akoze bol aj pre 190cm mojej vysky vhodny kellys soot L (tiez 54)? Nemam s cim porovnat lebo som jazdit iba HT a ked som mal pozicany cestach 58 tak to na mna vyzeralo smiesne, ako keby som niekomu na pieskovisku zobral bajk.
nepouzielny paskvil. Akakolvek vyhoda rychlych kolies je prec, takze je to uz len do terenu a tam podla mna uz sedis ako kreten s tym dropom na rajdoch.
Je to volny styl,tu nikto nevazi na vahe,kolko ma co gramov.Na tychto bicykloch vidno vsetko,od flasiek na vodu,cez tasky umiestnene vsade kde sa da,az po triatlonove nastavce na riaditkach. Sirka plastov od nejakych 33-35 mm az po sirku co bola na fotke vyssie...
Staci tam dat lastovicky a je to normalny celopevny HT
Alebo naopak, ak si zoberiem celopevny HT a nasadim nan barany (v minulosti casty jav) , mam zrazu gravel
Kedysi jeden bajk stacil uplne na vsetko, k tomu este treningova ziletka a bolo. Dnes je zrazu 200 podkategorii (lisiacich sa drobnymi rozdielmi v snad kazdom komponente) , spravne farbicky, medialna masaz a predaje idu. Kto neskace, nie je AM/EN (fat,gravel,atd.)
V kazdom pripade je to lubive .. aj barany celkom tomu idu /samozrejme z funkcneho hladiska dost nezmysel vzhladom na tie plaste, aj ked pri prifuknuti sa s nimi bude asi dat aj dupnut/. Holt zaklad su farbicky a zladenie.
Nazval by som to kabelky pre muzov
to je take nostalgicke brblání. Tie nove podkategorie (bezohladu na sprievodnu medialnu masaz) dovolia cloveku zobrat bike co najviac prisposobeny jeho potrebam a navykom, ak ich sam pozna alebo dobre odhadne. Ak nie, moze sa zamotat v sieti marketingu, ale to ho caka aj pri kupe telefonu alebo matraca. First world problems.
a ano, ten komentovany bajk len potvrdzuje, ze dobre zvoleny HT celopevnak moze byt lahko pretvoreny na kompetentny gravel/urban/commuter/bikepacking/trail/hocico. BTW, tie plytke, siroke barany z funckeho hladiska tam davaju viac zmyslu, ako klasicke barany na 80% amaterskych cestakoch. Ako hovori klasik: barany vozi amater iba kvoli cielovemu sprintu, ktory nikdy nepride
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vies preco boh nema rad palacinky?
Lebo neexistuje.
(To len tak pomimo:))
myslíte že veľkosť " X Large" (podla ich tabuliek cca do 188 postava) mi bude pasovať (mám 196 cm) ?
je to veľkosť "len " 54 podľa geometrie ale ak by to bol sloppingový rám tak by to aj mohlo byť OK.
chcem si totiž postaviť gravel bike na nejakom kvalitnejšom oceľovom ráme s náchychom retro štýlu a tento sa mi páči dizajnom.
Poznámka: má to byť gravel bike na pohodlnú jazdu (nie preteky a pod) , takže "gramy" neriešim. či bude mať bike vo výsledku 10 alebo 12 kg mi je jedno.
Staci tam dat lastovicky a je to normalny celopevny HT
Alebo naopak, ak si zoberiem celopevny HT a nasadim nan barany (v minulosti casty jav) , mam zrazu gravel
Kedysi jeden bajk stacil uplne na vsetko, k tomu este treningova ziletka a bolo. Dnes je zrazu 200 podkategorii (lisiacich sa drobnymi rozdielmi v snad kazdom komponente) , spravne farbicky, medialna masaz a predaje idu. Kto neskace, nie je AM/EN (fat,gravel,atd.)
V kazdom pripade je to lubive .. aj barany celkom tomu idu /samozrejme z funkcneho hladiska dost nezmysel vzhladom na tie plaste, aj ked pri prifuknuti sa s nimi bude asi dat aj dupnut/. Holt zaklad su farbicky a zladenie.
Nazval by som to kabelky pre muzov
a ano, ten komentovany bajk len potvrdzuje, ze dobre zvoleny HT celopevnak moze byt lahko pretvoreny na kompetentny gravel/urban/commuter/bikepacking/trail/hocico. BTW, tie plytke, siroke barany z funckeho hladiska tam davaju viac zmyslu, ako klasicke barany na 80% amaterskych cestakoch. Ako hovori klasik: barany vozi amater iba kvoli cielovemu sprintu, ktory nikdy nepride