Využívať by som ho chcel prevažne na celodenné výjazdy typu Levočské Vrchy, Tatry(Zelené pleso) a tak, občas nejaký ten pretek. Preto hľadám bike so zdvihom maximálne 130 mm.
Jozo_1012-Ak by ti nevadilo skladanie tak na bikediscont maju ramy.Ja mam tiež odtial ram.Bike si možeš pozriet v profile skoro celý v XT okrem kluk,prevodnika a kazety.Mna to vyšlo okolo 2100e.
Ake chces vlastne zdvihy 100 je pre teba postacujuci . Giant z tvojej ponuky je super ale ten v lepsiej vybave anthem 2 . Slx 1×11 ci ti vyhovuje prevod trosku silovejsi. Aky velkost koliest preferujes ale k tvojej vyske asi 29 .mas aj dlhe nohy takze pri giante ram xl
z tych čo dal Imro ani jeden , Canondale ma Lefty a to je vrchol nevkusu a Focus nieje tak zvučna značka ako Kona
to len tak na odlahčenie ale ako pozeram tak su neskutočne vypredaje veď tie ceny su až smiešne
Ten bike má iba jednu chybu a to je že cena je vysoko nad môj rozpočet.
Jozo_1012-Ak by ti nevadilo skladanie tak na bikediscont maju ramy.Ja mam tiež odtial ram.Bike si možeš pozriet v profile skoro celý v XT okrem kluk,prevodnika a kazety.Mna to vyšlo okolo 2100e.
Nad touto alternatívou tiež uvažujem vziať nejaký rám so 120 zdvihom.
Ake chces vlastne zdvihy 100 je pre teba postacujuci . Giant z tvojej ponuky je super ale ten v lepsiej vybave anthem 2 . Slx 1×11 ci ti vyhovuje prevod trosku silovejsi. Aky velkost koliest preferujes ale k tvojej vyske asi 29 .mas aj dlhe nohy takze pri giante ram xl
Radšej by som šiel do dvojprevodníka vyhovuje mi to viac ň, a taktiež tá červená farba ma odrádza od Anthem 2.
MecoTrance tak mu teda poraď niečo ty napísal si akurát čo nie, no nenapísal si čo áno . A Lefty, mne sa vždy páčila, tak ale buď ju miluješ, alebo nenávidíš , ale nejazdil som, ale vedel by som si nejaký Canondale predstaviť, ten Habit v karbóne sa mi páči. Ale tak tiež možno skôr 29", záleží od preferencii. A myslím, že aj Focus je dosť zvučná značka, nemyslím, že by robili nejaké šmejdy
možno aj toto by mohlo (niekoho) osloviť https://www.bike-life.cz/horske-kolo-scott-spark-950-2017/d14875
Jozo_1012: Konu mam z vyprodeje za 2500 ....chyba je jedina a to ta ze uz jsou vyprodane, alespon u nas v cr, zda je v sk nejaky prodejce teto znacky netusim.....
Lefty je bomba vydla perfektne funkcna a ked niekde prides tak hned zaujmes . Habit som chcel aj ja kupit ale giant ma presvedcil lepsie. Keby si mal ini rozpocet tiez ti nukam ine bajky ako santa cruz tallboy a podobne s VPP suspension . Ja Ked uz budem kupuvat novy bajk tak presmykac poslem do pekla a tam su len dva cesty lacnejsia je shimano 1×11ale to musis uz mat v nohach alebo sram 1×12 to zase trochu v penazenke . FOCUS JE VELMI ZVUCNA ZNACKA ale mna nikdy nezaujala .Scott vyzera vazne dobre len ja velmi nejdem po 4 capoch .felt o tom neniem nic ale mne sa nepaci uz na pohlad ako canyon .
Na linku s geo je verzia so 100 mm vidlicou, hlavový uhol so 120 mm bude iný ak sa teda v tomto ozaj líšia (nájsť vôbec nejakú geo bol trochu boj a presnú verziu sa mi nepodarilo nájsť).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=184290;menu=1000,173,87;mid=0;pgc=0;page=8;orderby=3
https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=186653;menu=1000,173,87;mid=0;pgc=0;page=8;orderby=3
to len tak na odlahčenie ale ako pozeram tak su neskutočne vypredaje veď tie ceny su až smiešne
Ten bike má iba jednu chybu a to je že cena je vysoko nad môj rozpočet.
Nad touto alternatívou tiež uvažujem vziať nejaký rám so 120 zdvihom.
Radšej by som šiel do dvojprevodníka vyhovuje mi to viac ň, a taktiež tá červená farba ma odrádza od Anthem 2.
možno aj toto by mohlo (niekoho) osloviť https://www.bike-life.cz/horske-kolo-scott-spark-950-2017/d14875
Mail na alzáky potom poskytnem