Lebo x-ova os nie je cas (ako to vacsinou byva) ale prejdena vzdialenost. A ta sa pri zastavke nezvysuje, takze
pri zastaveni tam je vzdy iba bod. Nic to nehovori o tom, ci tam stali sekundu, minutu alebo dve hodiny.
Mas pravdu. Ja som vychadzal len z toho km/h pri tej ciare zobrazujucej rychlost, takze som automaticky x os povazoval za cas. Ten profil nizsie som bral ako samostatny graf vyskovych metrov na vzdialenost.
Ono to bude asi tým, že jazdíš väčšinou len víkend. Ja počas sezóny jazdím často 4-5x týždenne tak mi to začne časom liezť na nervy. Hlavne to, že viac-menej jazdievam 5-6 trás dookola. Teda okrem víkendových celodňoviek, keď sa dá ísť aj niečo zaujímavejšie.
Ja budem tiež závislák. Teraz som PN a pozorujem na sebe abstinenčné príznaky.
Ešteže ma ten junior sem-tam zoberie vyvenčiť.
Zajtra to dám asi aj sám bez neho
ja som si hlavne ujasnil ktore sporty chcem robit - lebo to lezie do penazi ked je toho vela a clovek to potom aj tak vsetko nestiha. hlavne nieco koli comu nemusim cestovat - lebo to je dohadovanie sa s ludmi, prosenie aby niekto vobec siel .... a vacsinou su to len vikendove zalezitosti. tak som skoncil pri biku, turistike a bezkach. ( v piatok som stihol po praci bezky, v sobotu som sa brodil po kolena na turistike a v nedelu si vychutnal odhrnutu cestu na biku)
tiez som v zime nejazdil na biku - ale nebavilo ma na jar od nuly nahanat kondicku. tak som zacal aj v zime - a je to parada lebo je ine a aj trasy co ta uz po lete nebavia su zrazu o niecom inom a znova bavia.
Velka skoda je ze neboardujem hlavne z dovodu ze v tych topankach sa da slapat a dosku niest kdekolvek no pri lyziach treba riesit kam odlozit lyziarky. Su tvrde nespratne a tazke s lyzami by sa to dalo vyriesit tak ze kupit tie male ***** a teleskooicke palice no tie lyziarky su sakra problem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko, ale ty si väčší dupač ako pol
pri zastaveni tam je vzdy iba bod. Nic to nehovori o tom, ci tam stali sekundu, minutu alebo dve hodiny.
Mas pravdu. Ja som vychadzal len z toho km/h pri tej ciare zobrazujucej rychlost, takze som automaticky x os povazoval za cas.
Ešteže ma ten junior sem-tam zoberie vyvenčiť.
Zajtra to dám asi aj sám bez neho
Možno si jednofarebny. Ja sa venujem asi 3-4 športom a preto na snehu lyžujem, nebajkujem.
tiez som v zime nejazdil na biku - ale nebavilo ma na jar od nuly nahanat kondicku. tak som zacal aj v zime - a je to parada lebo je ine a aj trasy co ta uz po lete nebavia su zrazu o niecom inom a znova bavia.