Ahojte potreboval by som poradit, chcem si kupit bike, dotreraz som jazdil na meride matts speed (5000 km) a po dvoch rokoch som sa rozhodol ju vymenit. nakolko nemam az take vedomosti a skusenosti bol by som rad keby mi niekto poradil...[/b]
Mongoose Teocali je v pohode, velmi slusna vidla, dobra vybava, zadna stavba je skoro to iste ako GT (ten isty vlastnik).
Za tu cenu dobra kupa.
Myslim ze Teocali (minulorocne) chvalili aj vo Vele (neviem ktore cislo, minuly rok). Hlavne zadnu stavbu, za cinnost a spravanie pri tahu retaze a brzdeni.
Tohtorocny Teocali predstavovali na mtbs.cz, ale tam bol tusim s inou vidlou...
presne ako som sa nazdaval-ked si tie recenzie prejdes,tak zistis,ze ten tlmic nieje najstastnejsie umiestneny a bude vecne od blata keby mali nieco ako Specialized ten blatnicek,to by mohlo problem vyriesit...
no na "denne cca 50 km do prace z prace cez kamzik cize velke stupania velke klesania ale ziaden brutalny zjazd..." je Reign to prave
Ale vazne,gratulujem,podla mna fajn vyber s Reignom si uzijes viac zabavy nez spominana cesta do prace potom posli fotos
no mozno bude trochu predimenzovany na tvoje jazdenie, teda podla toho co napisal .. ale aj tak gratulujem
ja som sa tiez pred casom rozhodoval, ci reign alebo trance x .. vyhral reign
Mongoose Teocali je v pohode, velmi slusna vidla, dobra vybava, zadna stavba je skoro to iste ako GT (ten isty vlastnik).
Za tu cenu dobra kupa.
Myslim ze Teocali (minulorocne) chvalili aj vo Vele (neviem ktore cislo, minuly rok). Hlavne zadnu stavbu, za cinnost a spravanie pri tahu retaze a brzdeni.
pokial viem, tak starsi (06? 07?) teocali bol vo vele zdrbany za nie prilis citlivu zadnu stavbu a navyse mala volu pri niektorom lozisku, ktoru pocas testu nevedeli odstranit. ak sa mi bude chciet (co asi nie) tak pozrem doma velo a napisem cislo a stranku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za tu cenu dobra kupa.
a prečo by vlastne mali byť tie ostatné rámy horšie?
Pekne povedane:)
Neviem ci su horsie lepsie, nemal som moznost porovnavat. V kazdom pripade, negativne ohlasy na ramy Cannon som este nepocul.
Chod do obchodu (kamenneho) a porovnaj nazivo hociktory Cannon a iny bike (teraz myslim hlinikove). Spracovanie sa neda porovnat (zvary).
Typujem ze portske ,alebo portovské
Dobre typujes....
Najlepsie LBV....mnam...
Ale vazne,gratulujem,podla mna fajn vyber s Reignom si uzijes viac zabavy nez spominana cesta do prace
ja som sa tiez pred casom rozhodoval, ci reign alebo trance x .. vyhral reign
Za tu cenu dobra kupa.
pokial viem, tak starsi (06? 07?) teocali bol vo vele zdrbany za nie prilis citlivu zadnu stavbu a navyse mala volu pri niektorom lozisku, ktoru pocas testu nevedeli odstranit. ak sa mi bude chciet (co asi nie) tak pozrem doma velo a napisem cislo a stranku...
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/