Ja naopak mažem pri vyplietaní svojich kolies závit š*****v a hlavičky niplov bielou závitovou vazelínou Shimano. Aby sa môjmu "dvornému staviteľovi kolies" niple ľahko doťahovali a špice sa nekrútili. Výplet sa mi nepovoľuje. Kontrola a prípadné docentrovanie nechávam robiť max. raz ročne
Ano aj ja davam vazelinu, alebo resistin ml, ochrana pred koroziou a ľahkemu centrovaniu. Aj pri motorkach ked som mal. Po určitom čase sa to centruje ľahšie. Ale asi nieje problem, ak tam je loctite, troška nahriať fenom a centrovať. Ale nemam s tym skusenosť.
Uz viac ako 10 rokov vyplietam kola a od kedy som zacal mazat niple vazelinou tak ten vyplet lepsie drzi a nepovoluje sa, kedze sa viacej dotiahne vyplet. Ked som vyplietal nasucho tak sa vyplet skor povolil, kedze nebol dotiahnuty ako ked sa namaze. Tam kde suchy vyplet uz nejde dotiahnut, namazany ano, a tym je aj koleso tuhsie, cize pri namahani sa nipel tak lahko nepovoli.
Vazelínou som zatiaľ nemazal a to, že sa suchý povolil je pravda . Hlavne na zadnom kolese na ľavej strane , kde je nižšia sila utiahnutia. Keď budem pliesť ďalšie, skúsim vazelínu , ale tá ľavá strana na zadnom sa mi zas až tak nepozdáva. Ale keď nevyskúšam, nezistím
Predpokladam ze si to asi skusal aj s flasami ci? Lebo takto od pohladu to vyzera ze ak tam das obe naraz tak sa mozu dotykat pripadne az kolidovat ale to moze byt fotkou alebo mojimi ocami len.
Ano, po odfoteni som tam zasunul fľaše a ten košík vpravo som musel posunúť, teraz je to už ok. Problém je už len v tom doladiť fľaše. Zajtra mi Matt posiela Elite Deboyo, takže na zimu mám vybavené. Avšak na leto musím kúpiť nové, zelená Zefal Arctica mi tam veľmi neladi
Zatiaľ to vyzerá na toto : https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-iceberg-new-look-termoflasa-065-l-176928.html
Keď karbon, tak karbon. Elite Vico Carbon, 23g/kus z mtbiker shopu.
Ja nedám dopustiť na tieto košíky, 26g/kus, cena ani nie 4€ a sú nesmrteľné, spoľahlivé, za tie roky som len 2 zničil a aj to len svojou blbosťou, nesúviselo to s používaním fľaše... (len som si nie už istý s hmotnosťou, mám poznačené 54g asi spolu pre dva košíky bez skrutiek) https://eshop.dema.bike/product/62322-kosik-na-flasu-roto-x-one-cierny
Rasto tú kávu beriem, s trávou....
Miloš, mne ani tak neslo o tých 23 gramov ale chcel som dva rovnaké košíky s jemnou červenou lebo jej mám veľmi decentne aj na bajku. A toto sa mi zapáčilo aj kvôli tomu, že je to matné ako môj bajk. A som si povedal, že hoci pri mojej hmotnosti sa hrať na gramy je smiešne tak tomu bajku doprajem niečo čo si zaslúži a tak som volil karbón.
Mimochodom ten košík KOLD, čo som tam mal (od silva) má 30 gramov, to len pre info
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ to vyzerá na toto :
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/flase/elite-iceberg-new-look-termoflasa-065-l-176928.html
Ja nedám dopustiť na tieto košíky, 26g/kus, cena ani nie 4€
https://eshop.dema.bike/product/62322-kosik-na-flasu-roto-x-one-cierny
Miloš, mne ani tak neslo o tých 23 gramov ale chcel som dva rovnaké košíky s jemnou červenou lebo jej mám veľmi decentne aj na bajku. A toto sa mi zapáčilo aj kvôli tomu, že je to matné ako môj bajk. A som si povedal, že hoci pri mojej hmotnosti sa hrať na gramy je smiešne tak tomu bajku doprajem niečo čo si zaslúži a tak som volil karbón.
Mimochodom ten košík KOLD, čo som tam mal (od silva) má 30 gramov, to len pre info
A toto si dovolí napísať The Slovakia Experiment finisher???