V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ale kámoška musí poslať prvá - lebo keď pošlem prvý ja, tak už je po výmene - zľakne sa
No a teraz k veci:
Bol by to ozaj problém keby tá fotka bola väčšia?
Zaťažilo by to server?
Ale ako sa tu už ozaj písalo, že aj tak má originál svoju fotku v nicku málokto. Takže aj predchadzajúca moja otázka sa v podstate zodpovedala.
pošlem ti jednu z 50MPX canonu 5DSR ?
tie fotky pacia. Tak isto ked potrebujem poradit,nepotrebujem vediet ako dotycny/a vyzera.Dolezite je,ci mi pomoze.Hlavne netreba zabudat,ze toto je bicyklove forum.Nie fb.
100Mpix z hasselbladu potrebujem
Oči boli zámienka, išlo jej o úplne inú časť tela
Dám si profilovku niečoho iného vo vysokom rozlíšení, aby sa tunajší chlapci mohli pokochat nielen vo Vysnívanej ženskej
Nieje to vôbec dôležité a či je to potrebné?
Skúsme hlasovanie
...a ako napísal RANDAL tiež je moja najobľúbenejšia téma "Fotky z výjazdov" no a čuduj sa svete aj s tých istých dôvodov.
PS: facebook konto nemám
Recenzie na predávajúceho/kupujúceho v miestnom bazáre sú niekde k nahliadnutiu alebo je to čisto interná záležitosť MTBikera???
Odpoviem namiesto Cerva...
Vsetko sa uklada, inzeraty sa nemazu, jedneho krasneho dna sa k tomu dostanem a spustime to hodnotenie inzerentov aj s hodnotenim transakcii.
05.08.2016
Stale mame rozrobene tagovanie / filtrovanie a najma hodnotenie inzerentov - nezabudli sme na to.
24.06.2015
Super. To bude dosť užitočná vec.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1282743.html#p1282743